Dit artikel is afkomstig van het blog van Interveste. Dit bedrijf werd in 2023 door Gapph overgenomen. Het kan inmiddels zijn verouderd of foutieve verwijzingen bevatten.
,

VrijwilligersAcademie073

Woon jij in Den Bosch, Empel, Engelen, Bokhoven, Vught, Rosmalen, Nuland of Vinkel? Of woon je in een andere woonplaats en zet jij je op vrijwillige basis in voor een organisatie of vereniging binnen de gemeenten Den Bosch? De VrijwilligersAcademie073 is er ook voor jou. Om meer te leren over onderwerpen waar jij als vrijwilliger mee te maken kunt krijgen maar ook om anderen te ontmoeten en te ontspannen, want we waarderen jouw inzet als vrijwilliger enorm!

Over…

VrijwilligersAcademie073 is een initiatief van Galant Vrijwilligersnetwerk en wordt mede mogelijk gemaakt door diverse organisaties. De VrijwilligersAcademie073 is een laagdrempelig scholingsprogramma voor iedereen die zich binnen de gemeente ’s-Hertogenbosch en Vught op vrijwillige basis inzet.

Mocht je niet in gemeente ‘s-Hertogenbosch woonachtig zijn, maar wel actief zijn bij vrijwilligersorganisaties in de gemeente, is er nog geen reden voor paniek want óók jij kunt deelnemen aan dit toffe scholingsprogramma.

Wat heeft VrijwilligersAcademie073 te bieden?

Gedurende het hele jaar, met uitzondering van de zomervakantie (juli-augustus) en december, biedt VrijwilligersAcademie073 een erg gevarieerd aanbod van workshops. Zij doen dit aan de hand van de vier categorieën: ontmoeten, ontdekken, ontwikkelen en ontspannen.

Het aanbod wordt samengesteld op basis van de bijdragen van maatschappelijk betrokken bedrijven en non-profitorganisaties. Dit zodat vrijwilligers kosteloos of tegen een erg laag bedrag kennis opdoen, die hen helpt bij persoonlijke groei en daarnaast ook de nodige handvatten biedt voor vrijwilligerswerk. Per jaar worden er ruim 1000 workshopplaatsen door VrijwilligersAcademie073 aangeboden.

Bemachtig jouw certificaat! 

Na aanwezigheid van eend door jou gekozen workshop ontvang je digitaal, via jouw account, een certificaat van deelname welke je kunt kunt opslaan of uitprinten.

Hoe kun je mee doen?

  • Via de website van de VrijwilligersAcademie073 kun je het aanbod van workshops en activiteiten bekijken.
  • Om je in te schrijven voor een workshop of activiteit, maak je een gratis account aan.
  • De workshops en activiteiten kosten maximaal €5,- of zijn gratis. Betaling loopt via IDeal.
  • Ben je vrijwilliger bij een organisatie die lid is van de VrijwilligersAcademie073? Dan hoef je niets te betalen: de organisatie betaalt voor jou. Je kunt dit controleren als je een account aan maakt.
  • Na afloop van een workshop of training, ontvang je het digitale certificaat van deelname.

Logo VrijwilligersAcademie073