Binnenkort bij Gapph: zelf reageren op woon- en werkruimtes via Mijn Gapph

Bij Gapph ben je aan het juiste adres als je een tijdelijke woon- of werkruimte zoekt. Daarvoor schrijf je je bij ons in. Als we een geschikte ruimte voor je hebben, dan nemen wij contact met jou op. Dat verandert. Vanaf volgende week kun je zélf reageren op alle beschikbare woon- en werkruimtes. Makkelijk vanuit je eigen account op Mijn Gapph! 

Mijn Gapph
Binnenkort komt er een nieuwe omgeving voor woonruimte- en werkruimtezoekenden. Deze heet Mijn Gapph. Via Mijn Gapph kun je voortaan zelf reageren op alle woon- en werkruimtes die op de website van Gapph staan. Ook kun je in Mijn Gapph alle documenten uploaden die nodig zijn om in aanmerking te komen voor een woon- of werkruimte. Aan de hand van een percentage zie je hoever je bent. Met deze nieuwe werkwijze heb je zelf meer grip op je zoekproces. 

Automatisch bericht bij elke reactie
Van alle binnengekomen reacties selecteren we een kandidaat op basis van de snelheid van reageren, de compleetheid van de documenten en of je een match bent voor de ruimte. Hebben we een geschikte kandidaat gevonden, dan ontvang je automatisch bericht dat de ruimte is vergeven.  

Huidige zoekers, bewoners en ondernemers ontvangen een mail
Sta je nu ingeschreven als woonruimte- of werkruimtezoekende bij Gapph, dan ontvang je uiterlijk begin februari een mail. In die mail vind je een link waarmee je jouw nieuwe account op Mijn Gapph kunt activeren. Hetzelfde geldt voor alle huidige bewoners en ondernemers in de panden die wij beheren. Zorg dat je jouw account op Mijn Gapph uiterlijk 31 maart activeert. Tot die tijd is dat gratis.