Over Gapph

Gapph biedt vernieuwende oplossingen in vastgoed- en leegstandbeheer
over-gapph over-gapph-1 over-gapph-2 over-gapph-3 over-gapph-4

Gapph biedt vernieuwende oplossingen in vastgoed- en leegstandbeheer. We zijn uitgegroeid tot marktleider in Europa en we breiden onze activiteiten voortdurend uit in binnen- en buitenland. Toch is groei niet onze belangrijkste ambitie. Gapph gaat voor het leveren van de kwaliteit die de markt verdient.

Voor iedereen die op zoek is naar een beheerder van vastgoed of naar tijdelijke woon- of werkruimte, hebben wij een passende oplossing. Wij brengen deze partijen bij elkaar zodat er een perfecte match ontstaat tussen vraag en aanbod.


Thuis in elke ruimte

Nog niet alle pandeigenaren zien de voordelen van tijdelijk beheer. Een leegstaand pand, groot of klein, brengt altijd zorgen en risico’s met zich mee. Hoe langer de leegstand duurt, hoe groter de kans op kraak, vandalisme, verwaarlozing of inbraak. Het gevolg is dat jouw pand minder waard wordt en de kansen op verhuur of verkoop steeds kleiner worden. Gapph helpt je graag de risico’s te minimaliseren en te kijken naar de meerwaarde die we jouw leegstaande pand kunnen bieden. Gapph is thuis in elke ruimte.

thuis in elke ruimte

Meer halen uit het gebouw

Gapph denkt als een volwaardige marktpartij met gebouweigenaren mee om een win-win situatie te creëren. We vertalen onze ruime kennis en ervaring in de markt naar slimme oplossingen.

Vastgoed- en leegstandbeheer heeft een positief effect op de staat van een gebouw, wat gunstig kan zijn voor de marktwaarde. In sommige gevallen kunnen we bovendien mee-investeren in bijvoorbeeld veiligheidsverbeteringen of sanitair.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vastgoed? We zijn altijd in de buurt en komen graag bij je langs.

Over Gapph - Meer halen uit het gebouw

Meer weten?

Bel of mail ons gerust

088 6262200

info@gapph.nl