Over Gapph

Over Gapph

Gapph biedt al ruim 25 jaar vernieuwende oplossingen in leegstandbeheer. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende leegstandbeheerders van Europa en we breiden onze activiteiten voortdurend uit in binnen- en buitenland. Toch is groei niet onze belangrijkste ambitie. Gapph gaat voor het leveren van de kwaliteit die de markt verdient.

Voor iedereen die op zoek is naar een beheerder van leegstaand vastgoed of naar tijdelijke woon- of werkruimte, hebben wij een passende oplossing. Wij brengen deze partijen bij elkaar zodat er een perfecte match ontstaat tussen vraag en aanbod.


Thuis in elke ruimte
Nog niet alle pandeigenaren zien de voordelen van tijdelijk beheer. Een leegstaand pand, groot of klein, brengt altijd zorgen en risico’s met zich mee. Hoe langer de leegstand duurt, hoe groter de kans op kraak, vandalisme, verwaarlozing of inbraak. Het gevolg is dat uw pand minder waard wordt en de kansen op verhuur of verkoop steeds kleiner worden. Gapph helpt u graag de risico’s te minimaliseren en te kijken naar de meerwaarde die we uw leegstaande pand kunnen bieden. Gapph is thuis in elke ruimte. Van kantoorgebouw, kerk of school, tot woonwijk, winkelpand of zorginstelling. Met ons team van ervaren specialisten in leegstandbeheer, kennen wij de finesses van de markt en weten wij waar voor u kansen, mogelijkheden en uitdagingen liggen. We streven altijd naar een kostendekkende of rendabele oplossing. De focus ligt in alle gevallen op kwaliteit en het ontzorgen van onze opdrachtgever in het gehele proces.

Meer halen uit uw gebouw
Gapph denkt als een volwaardige marktpartij met gebouweigenaren mee om een win-win situatie te creëren.We vertalen onze ruime kennis en ervaring in de markt naar slimme oplossingen, die meestal een vergoeding voor de eigenaar opleveren. Gapph biedt mogelijkheden voor tijdelijke exploitatie over een langere periode. Samen met de opdrachtgever werken we een exploitatiemodel uit. Op deze manier heeft de opdrachtgever minder kosten aan haar leegstaande pand(en). Leegstandbeheer heeft een positief effect op de staat van een gebouw, wat gunstig kan zijn voor de marktwaarde. In sommige gevallen kunnen we bovendien mee-investeren in bijvoorbeeld veiligheidsverbeteringen of sanitair.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vastgoed? We komen graag bij u langs.

Gapph in beeld!

Twitter

Gapph is gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Leegstandbeheer (KLB)