Groei jij met ons mee?
Gapph is op zoek naar een Projectleider Woningbouw en Renovatie

Projectleider Woningbouw en Renovatie

32 tot 40 uur per week

Gapph biedt vernieuwende oplossingen in vastgoed- en leegstandbeheer waarbij de focus ligt op kwaliteit en klanttevredenheid. Ter uitbreiding van ons projectteam zijn we op zoek naar een enthousiaste, commerciële en klantgerichte projectleider.

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

In de rol van Projectleider Woningbouw en Renovatie ben je onderdeel van de technische dienst bij Gapph. In deze rol combineer je werkzaamheden voor zowel Gapph Vastgoedbeheer als voor ons nieuwste bedrijf Gapph Modular. Voor Gapph Vastgoedbeheer werk je in een team samen en verzorg je de coördinatie van (groot) onderhoud en renovatiewerkzaamheden. Voor Gapph Modular ben je verantwoordelijk voor de verdere uitwerking van projecten vanaf het moment dat de omgevingsvergunning is ingediend. In beide functies ben je de schakel tussen de (onder)aannemers, opdrachtgevers en andere belanghebbenden.

Waar ga je werken?

Ons hoofdhoofdkantoor is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast hebben we 11 vestigingen in Nederland. Met een team van in totaal bijna 100 collega’s denken wij als een volwaardige marktpartij met gebouweigenaren mee om een win-win situatie te creëren. Wij vertalen onze ruime kennis en ervaring in de markt naar slimme oplossingen. Zowel voor het leveren van modulaire woningen als het beheer van vastgoed.

Wat breng je mee?

Jij houdt ervan de touwtjes in handen te hebben, denkt creatief en in oplossingen. Je kan zelfstandig werken. Met jouw gedreven en servicegerichte instelling ben je altijd op zoek naar een klantgerichte oplossing.

 • Doorloopt de offertefase en uitvoeringsfase bij groot onderhoud en renovatietrajecten.
 • Werkt samen met de technische dienst en controleert de uitgevoerde werkzaamheden.
 • Volledig verantwoordelijk voor projecten vanaf het moment dat de Omgevingsvergunning is ingediend
 • Zorgt voor aansturing van partner(s) en onderaannemers, organiseert / werkt nauw samen met de werkvoorbereiding en verzorgt de inkoop (in overleg met directie).
 • Zorgt voor de financiële bewaking van de projecten en rapporteert wekelijks over de financiële status van de projecten.
 • Is het directe aanspreekpunt voor de opdrachtgevers en stakeholders, voert regelmatig bouwoverleg.
 • Coördineert alle zaken die gedaan moeten worden (en doet ook zelf zaken) om te zorgen dat projecten volledig operationeel opgeleverd worden. Bijvoorbeeld het aanvragen van de NUTS aansluitingen.
 • Is in aanbestedingsfase en planontwikkelfase betrokken om expertise over bijvoorbeeld een plan van aanpak in te brengen en prijzen op te vragen bij onderaannemers.
 • Is in de opstartende fase van Gapph Modular een belangrijke spil in het vormgeven van de projectenorganisatie.

Wat bieden wij?

Gapph biedt je een plek in een jong, ambitieus en enthousiast team. Iemand met een ondernemend karakter zal zich hier snel thuis voelen.

 • Een fulltime dienstverband bij Gapph! Eventueel is 32 uur bespreekbaar.
 • Goede mensen willen ook goed betaald worden en dat begrijpen we bij Gapph. Je salaris wordt dan ook gebaseerd op basis van je leeftijd, kwaliteiten en ervaring.
 • Maar liefst 30 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Goede pensioenregeling.
 • Een informele werksfeer en regelmatig een gezamenlijke borrel met je collega’s.
 • Een telefoon, iPad en laptop zijn uiteraard part of the deal!
 • Een leaseauto voor zakelijk gebruik, privégebruik is mogelijk.

Heb je interesse?

Leuk! Dan komen wij graag met jou in contact. We ontvangen graag een motivatiebrief en een CV van je. Deze mag je sturen naar [email protected]. Je kunt ook het onderstaand formulier invullen en beide documenten uploaden. Mocht je nog vragen en/of meer informatie willen over de organisatie en functie? Dan kun je contact opnemen met Sanne Jonkers, via 088 62 62 200.

  Vacaturetitel

  Persoonlijke gegevens

  Upload je CV

  Vragen over deze vacature?

  Sanne Jonkers

  088 62 62 200
  [email protected]

  Deel deze vacature

  Gapph in beeld!

  Gapph vastgoedbeheer
  Logo KLB

   Naam (verplicht)

   E-mailadres (verplicht)

   Onderwerp

   Bericht