Studentenkamer in Utrecht

Het is tijd voor de volgende stap in je leven. Binnenkort ben je van plan het ouderlijk nest uit te vliegen en het studentenleven in te duiken. Maar de ene na de andere hospiteeravond is vermoeiend. En dat je verplicht bij een vereniging moet zitten of iedere keer wordt uitgeloot voor een kamer is ook niet echt motiverend. Een studentenkamer in Utrecht zoeken is een stuk lastiger dan je hoopte.

Tegen de tijd dat jij een studentenkamer hebt gevonden ben je alweer klaar met studeren in deze oververhitte woningmarkt. Of toch niet? Gapph helpt je graag op weg.

Een voordelige studentenkamer in Utrecht

We horen je denken: gaan de woorden ‘voordelig’ en ‘studentenkamer’ samen? Nou en of. Gapph beheert verschillende panden door het hele land. Met ons ruime aanbod helpen we starters en studenten graag op weg bij het vinden van een studentenkamer in Utrecht.

Vastgoedeigenaren zien hun panden het liefste 24/7 bewoond. Leegstand van panden kan leiden tot krakers of vandalisme. Noem ons de Cupido van de vastgoedmarkt: wij zorgen dat de panden continu bewoond blijven door onder andere studentenkamers in Utrecht tegen een aantrekkelijke prijs aan te bieden. Totdat het pand een volgende bestemming krijgt.

Voordelig op kamers in Utrecht, op basis van de Leegstandwet

De panden die wij beheren krijgen vaak een nieuwe bestemming. Ze staan bijvoorbeeld op de nominatie voor sloop of vernieuwing. De oude bewoners zijn vertrokken naar een nieuwe woning en de sloop laat nog even op zich wachten. Die periode kan wel twee jaar duren. Onnodig om die panden in deze oververhitte markt leeg te laten.

Daarom matchen wij woningzoekenden en pandbeheerders en kun je als student voordelig wonen in een studentenkamer in Utrecht. Dat gebeurt op basis van de Leegstandwet. Door deze wet heb je wel de voordelen van op jezelf wonen, maar betaal je lage woonlasten. Daar tegenover wordt wel wat flexibiliteit verwacht: er is van beide kanten een opzegtermijn van drie maanden, minimale huurperiode van zes maanden en vaak duren de contracten maximaal twee jaar. Perfect om de eerste twee jaren van je studie door te brengen.

Heb je weer zin gekregen om op zoek te gaan naar jouw ultieme studentenkamer in Utrecht? Twijfel dan niet langer en bekijk onze website. Zit er momenteel niets voor je tussen? Geen zorgen. Iedere maand vind je weer een nieuw aanbod op onze Facebookpagina.

Vind je ultieme studentenkamer in Utrecht

Leegstand in je ruimten in Utrecht tegengaan?

Ben jij vastgoedeigenaar en zie jij je panden het liefst continu bewoond? Gapph bemiddelt hier graag in. Wij zorgen dat jouw panden in Utrecht (en daarbuiten) continu bewoond blijven. Kunnen we je nog ergens anders mee helpen? Bekijk onze andere diensten:

Of het nu om panden in Utrecht of een andere stad in Nederland gaat: wij helpen je graag op weg. Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Woningaanbod

Goedkoop en tijdelijk wonen én de voordelen van een sociaal burencontact ervaren? Als bewoner van Gapph krijg je het allemaal. Bekijk ons woningaanbod of neem direct contact op.

Aanbod woonruimte

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht