Studio’s Leeuwarden

Slenteren over de markt vlakbij winkelcentrum van Bilgaard, de kroegen onveilig maken in de Doelensteeg of genieten van een mooi concert bij Poppodium Neushoorn. Gaat er een belletje rinkelen? We hebben het over Leeuwarden. Deze mooie stad in het hoge Noorden is in trek bij veel starters en studenten. Ben jij op zoek naar een woonruimte in Leeuwarden? Dat is een flinke uitdaging in deze oververhitte markt. Gelukkig bieden wij een alternatief op de hoge huurprijzen en lange wachtlijsten. Zoek je naar studio’s in Leeuwarden? Lees dan snel verder.

Of bekijk direct ons aanbod door het hele land

Zoek je naar studio’s in Leeuwarden?

Studeer je aan de NHL Stenden of van Hall Larenstein maar kom je oorspronkelijk niet uit Leeuwarden? Dan ben je dagelijks behoorlijk wat tijd kwijt om van en naar je opleiding te reizen. Daarnaast is de studententijd voor velen een onvergetelijke periode. Je sluit vriendschappen voor het leven, wisselt unieke ervaringen uit en geniet optimaal voordat het ‘werkende leven’ start. Haal alles uit je studententijd en verkas naar een studio in Leeuwarden.

Of wordt het tijd om uit te vliegen uit het ouderlijk nest en werk je (in de buurt van) Leeuwarden? In deze tijd van hoge huurprijzen en stijgende rentes is het lastig om als starter een eigen studio te vinden in Leeuwarden. Daarom bieden wij een alternatief op huren of kopen: wonen in een antikraakpand of op basis van de Leegstandwet.

Flexibel wonen in een studio in Leeuwarden

Lange wachttijden, astronomisch hoge huurprijzen en afwijzing na afwijzing zijn verleden tijd met flexibel wonen via Gapph. Ben je op zoek naar een tijdelijke studio in Leeuwarden – om in te wonen tijdens je studie of als eerste stap naar de woningmarkt, dan kun je bij ons terecht. Wij hebben appartementen, woningen en studio’s in Leeuwarden in ons portfolio.

Antikraak studio’s in Leeuwarden

Bij een antikraakwoning denk je misschien aan een oud en somber gebouw. Wij bewijzen je graag het tegendeel. Onze gebouwen worden goed onderhouden en de vastgoedbeheerder is regelmatig aanwezig. Bovendien ontmoet je veel gelijkgestemden en stimuleren we sociale activiteiten onder onze bewoners.

Ga je antikraak wonen, dan is flexibiliteit belangrijk. Bij opzegging vanuit de pandeigenaar, moet je binnen 28 dagen een ander onderkomen hebben. In ruil daarvoor krijg je een fijne woning tegen lage maandelijkse lasten in hartje Leeuwarden.

Studio’s op basis van de Leegstandwet in Leeuwarden

Ben je op zoek naar iets meer zekerheid, maar wil je wel genieten van de lusten die antikraak wonen met zich meebrengt? Wonen op basis van de Leegstandwet geeft dan iets meer rust. Je krijgt een contract voor minimaal zes maanden en de opzegtermijn vanuit de pandeigenaar is minimaal drie maanden. Net als bij antikraak wonen liggen de maandelijkse kosten laag.

Bij Gapph bieden we studio’s in Leeuwarden op basis van antikraak én de Leegstandwet aan. In de wijk Heechterp, op ongeveer tien minuten fietsen naar het centrum van Leeuwarden, vind je verschillende woningen in ons beheer. Benieuwd? Bekijk ons aanbod en schrijf je in.

Bekijk het hele aanbod

Wonen in Leeuwarden via Gapph?

Klaar voor de volgende stap op de woningmarkt? Met onze studio’s in Leeuwarden – en woonruimtes in de rest van het land – helpen we jou aan een goedkope, tijdelijke woning. Of je nu op zoek bent naar een atelier of je eerste studentenkamer: wij staan voor je klaar. Via Gapph in Leeuwarden wonen? Dan kies je voor de volgende voordelen:

 • Wonen tegen lage kosten
 • Wonen op unieke locaties
 • Een fijne plek die je omtovert tot je huis
 • Een vast aanspreekpunt die regelmatig op locatie is voor al je vragen, suggesties en eventuele reparaties
 • Een plek waar sociaal contact hoog in het vaandel staat: een goede buur is beter dan een verre vriend!
Bekijk alle woningen

Woningaanbod

Goedkoop en tijdelijk wonen én de voordelen van een sociaal burencontact ervaren? Als bewoner van Gapph krijg je het allemaal. Bekijk ons woningaanbod of neem direct contact op.

Aanbod woonruimte

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht