Technisch beheer vastgoed voor jouw panden

Als vastgoedeigenaar heb je een fulltime baan aan het beheren van vastgoed. Dagelijks contact onderhouden met huurders en zorgen dat zij tevreden zijn, nieuwe huurders screenen, contractbeheer en het onderhouden van de panden zijn onderdeel van de werkzaamheden die daarbij komen kijken. Maar misschien zit jij helemaal niet te wachten op het technisch beheer van je vastgoed. Met Gapph heb je geen omkijken meer naar je vastgoed op dagelijkse basis. Zo kun jij focussen op de zaken om je portfolio verder te laten groeien en je bedrijf te laten floreren.

Neem contact op met ons wat wij kunnen betekenen voor jouw vastgoed

Wat is technisch beheer vastgoed?

Als vastgoedeigenaar wil je dat het pand in goede staat blijft. Op die manier blijven bewoners of andere huurders tevreden en het zorgt dat de waarde van het pand niet in waarde afneemt vanwege achterstallig onderhoud. Zaken die vallen onder technisch beheer van vastgoed zijn onder andere het opstellen van een onderhoudsbeleid, pand-inspecties, direct contact met bewoners bij vragen over onderhoud, controle rondom de schoonmaak en andere dagelijkse taken. Met jouw overvolle agenda zijn dat geen zaken waar jij je druk om wil maken. Laat daarom het technisch beheer van je vastgoed uit handen nemen.

De rol van een vastgoedbeheerder

Grote kans dat je – naast het beheren van vastgoed – ook nog andere werkzaamheden op een dag hebt. Of dat nu gaat om het vergroten van je vastgoedportfolio, het werken in loondienst naast je rol als vastgoedeigenaar of nieuwe bewoners screenen als woningcorporatie. Tijdens die ene, belangrijke vergadering gebeld worden omdat de bewoner op de derde etage van het appartement een verstopt toilet heeft? Die dagelijkse beslommeringen wil je uitbesteden. En dat is precies waar een vastgoedbeheerder meerwaarde biedt.

Regelmatig een praatje maken met de bewoners in het pand om vinger aan de pols te houden. Reparaties inplannen. Zorgen dat de vloer iedere dag spik en span eruit ziet door het managen van de schoonmakers tot het volledig begeleiden van de vernieuwing in een wijk en daarmee verpaupering en leegstand te voorkomen. Het behoort allemaal tot de werkzaamheden van een vastgoedbeheerder.

Het technisch beheer van je panden uitbesteden door Gapph

Wij doen meer dan alleen technisch beheer van panden. Je kunt bij ons terecht als je een partner zoekt die meedenkt hoe je méér uit je vastgoed kunt halen. Zoals tijdelijke invulling voor je leegstaande panden, het begeleiden van herstructureringsprojecten en andere vastgoedvraagstukken.

Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de vastgoedmarkt én als grootste vastgoedbeheerder in Europa hebben we een breed netwerk en is geen vastgoedvraagstuk ons te groot. Daag ons uit met jouw uitdaging rondom vastgoed en neem contact op.

Neem contact op

Contact

  Naam*

  E-mailadres*

  Waarmee kunnen wij je helpen?

   

  De velden met een * zijn verplichte velden.

  Gapph in beeld!

  Gapph vastgoedbeheer
  Logo KLB

   Naam (verplicht)

   E-mailadres (verplicht)

   Onderwerp

   Bericht