Tijdelijke woning

Je oude woning is al verkocht, maar de nieuwe woning is nog in aanbouw. Of je bent er klaar voor om het ouderlijk huis te wonen maar door de oververhitte huizenmarkt is het lastig om een fijne woning te vinden. De oplossing is een tijdelijke woning. Gapph helpt je daarbij.

Wat is Gapph?

Als leegstandbeheerder zijn wij de spil tussen vastgoedeigenaren en woningzoekenden. Met meer dan 25 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat deze partijen worden samengebracht en er een perfecte oplossing ontstaat. Zo staan panden nooit lang leeg en kan jij als woningzoekende snel een woning vinden tegen lage maandelijkse kosten. Zo is die tijdelijke woning voor jou als woningzoekende binnen handbereik.

Een tijdelijke woning zoeken

Je hoeft niet bang te zijn dat je voor het vinden van die tijdelijke woning aan de andere kant van het land moet settelen. Ons woningaanbod is verspreid over het hele land: van Leeuwarden tot Maastricht en alles daar tussenin. Zodra je direct interesse hebt in een van de woningen kan je je inschrijven. Wij vinden sociaal contact en de leefbaarheid in de buurt vergroten belangrijk: daarom zal je vaak een intakegesprek met ons hebben om te kijken of jij een match bent voor die specifieke woning.

Aanbod woonruimte

Een tijdelijke woning tegen lage maandelijkse kosten

Als je door ons online aanbod bent gelopen, dan is het je waarschijnlijk opgevallen dat de maandelijkse kosten een stuk lager liggen dan bij reguliere huurwoningen. Dat komt omdat wij tijdelijke woningen aanbieden op basis van antikraak, of op basis van de Leegstandwet (TVL). Dit zijn woningen die een andere bestemming krijgen of waarvan de panden volledig worden gesloopt.

In de tussentijd vanaf het moment dat de oude bewoners de panden verlaten en de volgende fase voor het pand, krijg je vaak te maken met leegstand. Wij zorgen door middel van het plaatsen van tijdelijke bewoners dat panden bewoond blijven. Daarmee zorgen we ervoor dat de buurt leefbaar blijft en pandbeheerders geen problemen krijgen met krakers of vandalisme. Een win-win situatie voor alle partijen: vastgoedeigenaren ervaren minder risico’s en als woningzoekende kan jij voor een fractie van een normale huurprijs een tijdelijke woning betrekken.

Hierbij is het belangrijk om rekening te houden dat deze woningen van tijdelijke aard zijn. Bij woningen op basis van de Leegstandwet kan je maximaal twee jaar in de woning blijven wonen en met een minimum van zes maanden. Omdat het geen huur is maar slechts een vergoeding, krijg je geen huurbescherming.

Interesse om flexibel en goedkoop een tijdelijke woning te vinden via Gapph? Schrijf je direct in of bekijk het aanbod.

Schrijf je in

Woningaanbod

Goedkoop en tijdelijk wonen én de voordelen van een sociaal burencontact ervaren? Als bewoner van Gapph krijg je het allemaal. Bekijk ons woningaanbod of neem direct contact op.

Bekijk ons woonaanbod

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht