Een snelle en flexibele woonoplossing voor op opvang van vluchtelingen

Onze tijdelijke woonunits

Met de uitbraak van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland zien we een toestroom aan Oekraïense vluchtelingen naar Nederland. Voor deze vluchtelingen moet opvang geregeld worden. De huidige krapte op woningmarkt maakt dat niet gemakkelijk. Gemeenten en woningcorporaties vragen ons mee te kijken naar oplossingen om vluchtelingen te voorzien van een veilige woonruimte.

Woonunits: een snelle en betaalbare oplossing

Gapph kan in samenwerking met een aantal partners een groot aantal modulaire woonunits (nieuw en gebruikt) betaalbaar en snel aanbieden. Deze units voldoen aan de Nederlandse standaarden. Om vluchtelingen een veilig thuis te bieden realiseer je in korte tijd met deze woonunits een tijdelijke locatie waar een fijne leefomgeving ontstaat.

Contact

Heb je ook te maken met een dergelijke casus? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Gapph ontzorgt

Wij ontzorgen je van A tot Z; van transport tot een turn-key oplevering, indien gewenst. Koop en/of huur van de woonunits is beide mogelijk. Gapph kan het complete beheer verzorgen, waaronder het dagelijks, technisch en financieel beheer.

Ook voor andere doelgroepen

Als de opvang niet meer nodig is, kunnen de units voor een andere doelgroep ingezet worden. Is dat niet wenselijk dan worden ze verplaatst en is de locatie weer beschikbaar voor een andere bestemming. In veel gevallen geeft de gemeente een vergunning voor 10-15 jaar af.

Hieronder vind je een sfeerimpressie van de binnen- en de buitenkant van de woonunits.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht