PERSBERICHT: Turn-key appartementen beschikbaar in voormalig klooster Mariënburg

Het monumentale kloostercomplex, op één van de mooiste plekken in het centrum van ’s-Hertogenbosch, heeft een nieuwe bestemming. Naast de mogelijkheid om een universitaire opleiding, JADS (Jheronimus Academy of Data Science), te volgen, kun je er vanaf nu ook prachtig wonen. Op deze bijzondere plek waar tot voor kort de zusters van JMJ woonden, zijn nu 77 compleet nieuwe appartementen gerealiseerd. De appartementen worden de aankomende tijd gefaseerd opgeleverd. Inmiddels hebben de eerste bewoners hun woning reeds betrokken.

Doelgroep Mariënburg Campus
De hoofddoelgroep van de Mariënburg Campus is de student van JADS zodat zij kunnen studeren en wonen onder één dak. Door de verschillende type appartementen is de Campus ook geschikt voor studenten van andere opleidingen, afgestudeerden, starters op de woningmarkt en expats of regionaal gedetacheerde medewerkers van (internationale data) bedrijven in en rondom ’s-Hertogenbosch.

Faciliteiten
Gapph verzorgt de commerciële verhuur en het dagelijks beheer van de 77 appartementen, in opdracht van Mariënburg Campus CV. “Aan alles is gedacht, je komt letterlijk in een gespreid bedje”, aldus Johan van Haaster, Directeur Gapph. “De moderne appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt en worden gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd, tot een volledige keukeninrichting aan toe. Op deze locatie zijn meerdere faciliteiten aanwezig waaronder een schoonmaakservice, een huismeester, een wasserette et cetera”. “Uit cijfers blijkt dat er op dit moment veel vraag is naar dit type appartementen in deze prijsklasse in ’s-Hertogenbosch. Op deze manier spelen we in op de behoefte van de markt”, zo stelt Jurrian Lucas, Bestuurder Mariënburg Campus CV.

Huurtoeslag
De appartementen in dit monumentale complex worden aangeboden vanaf € 813,- per maand. Dit betreft een all-in prijs, zodoende inclusief het verbruik van de nutsvoorzieningen en services. In veel gevallen is het mogelijk om huurtoeslag te ontvangen tot een maximum bedrag van € 333,- per maand.

Over Gapph
Gapph biedt al ruim 25 jaar vernieuwende oplossingen in het vastgoed- en leegstandbeheer. Inmiddels is Gapph uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende beheerders van Europa en breidt zij haar activiteiten voortdurend uit in binnen- en buitenland. Gapph heeft zes vestigingen (hoofdkantoor in Eindhoven) in Nederland, één vestiging in België onder de naam Interim Vastgoedbeheer (Antwerpen) en bedient het VK vanuit haar kantoren in Londen en Manchester onder de naam DEX Property Management.

————————————————————————————–

Noot voor de redactie: Voor vragen over Mariënburg of Gapph kunt u contact opnemen met Cindy Kuijten| Manager Marketing & Communicatie | [email protected] | 06 45848666 |www.gapph.nl