Groei jij met ons mee?
Gapph is op zoek naar een Technisch Beheerder

Technisch Beheerder

24 uur - 40 uur per week

Houd je van actie en dynamiek? Weet jij dingen te regelen en op orde te houden en zie je uitdaging om dit samen met bewoners en ondernemers te doen?

Wat ga je doen?
Als technisch beheerder ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse (technische) beheer van een aantal complexen. Een groot studentenproject in Amsterdam en een groot modulair woningproject in Purmerend. Als er dan nog tijd over is help je de vastgoedbeheerders die panden beheren in groot Amsterdam. Hiervoor kun je je administratieve skills en accuratesse goed gebruiken!

Je inspecteert het gebouw, de omgeving en de gemeenschappelijke ruimten en verricht zelf kleine reparaties/ onderhoud. Bij groot technisch onderhoud coördineer en verzorg je de juiste aansturing. Met je sociale vaardigheden weet je de bewoners en ondernemers van het gebouw te informeren, signaleer je problemen en spreek je betrokkenen aan of bemiddelt bij (lichte) overlast. Orde, netheid, veiligheid en hygiëne staan centraal. De bewoners weten je te vinden voor alle technische zaken. Hiervoor ben jij hun eerste aanspreekpunt.

Ondernemen met een sociaal hart dat vinden we belangrijk. De leefbaarheid in en om het pand is een afspiegeling van de kwaliteit die wij leveren. Een goede relatie onderhouden met onze bewoners, ondernemers en opdrachtgevers loopt dan ook als een rode draad door jouw dagelijkse werkzaamheden.

Je werkt en overlegt samen met je collega vastgoedbeheerder van het betreffende pand. Met de opdrachtgever heb je overleg over reguliere beheertaken en technische zaken.

Wij zoeken een stevige persoonlijkheid, die in staat is mensen te enthousiasmeren. Iemand die aansluit bij onze gemiddelde doelgroep. Maar niet terugdeinst van een aantal administratieve zaken die samenhangen met de functie.

Waar ga je werken?

Gapph biedt al ruim 25 jaar vernieuwende oplossingen in vastgoed- en leegstandbeheer en is uitgegroeid tot marktleider. Nog dagelijks worden de activiteiten uitgebreid in binnen- en buitenland! Toch is groei niet de belangrijkste ambitie. Gapph gaat voor het leveren van de kwaliteit die de markt verdient.

Voor iedereen die op zoek is naar een beheerder van vastgoed of naar tijdelijke woon- of werkruimte, hebben wij een passende oplossing. Wij brengen deze partijen bij elkaar zodat er een perfecte match ontstaat tussen vraag en aanbod.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Bosch. Daarnaast hebben we 11 vestigingen in Nederland. Met een team van totaal 80 collega’s denken wij als een volwaardige marktpartij met gebouweigenaren mee om een win-win situatie te creëren. Wij vertalen onze ruime kennis en ervaring in de markt naar slimme oplossingen.

Wat breng je mee?

 • Je bezit technische kennis en hebt ervaring met timmerwerk, loodgieterswerk, kleine elektra werkzaamheden en/of tuinonderhoud;
 • Woonachtig in omgeving Amsterdam/ Purmerend;
 • Je hebt ervaring met het digitaal bijhouden van je werkzaamheden;
 • Je bent graag onderweg en hebt de drive om altijd kwaliteit te willen leveren. Je denkt creatief en in oplossingen, aangezien geen object hetzelfde is;
 • Je bent een doener, assertief, servicegericht en sociaal;
 • Je bent goed in staat om zelfstandig/zelfsturend te werken.

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor 24-40 uur bij Gapph!
 • Goede mensen willen ook goed betaald worden en dat begrijpen we bij Gapph. Je salaris wordt dan ook gebaseerd op basis van je leeftijd, capaciteiten en ervaring.
 • Maar liefst 30 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Goede pensioenregeling.
 • Een informele werksfeer en regelmatig een gezamenlijke borrel met je collega’s.
 • Een telefoon, iPad en bus ingericht met gereedschap zijn uiteraard part of the deal!

Heb je interesse?

Leuk! Dan komen wij graag met jou in contact. We ontvangen graag een motivatiebrief en een CV (met foto) van je. Deze mag je sturen naar [email protected]. Je kunt ook het onderstaand formulier invullen en beide documenten uploaden. Mocht je nog vragen en/of meer informatie willen over de organisatie en functie? Dan kun je contact opnemen met Sanne Jonkers, via 088 62 62 200.

  Vacaturetitel

  Persoonlijke gegevens

  Upload je CV

  Vragen over deze vacature?

  Sanne Jonkers

  088 62 62 200
  [email protected]

  Deel deze vacature

  Gapph in beeld!

  Gapph vastgoedbeheer
  Logo KLB

   Naam (verplicht)

   E-mailadres (verplicht)

   Onderwerp

   Bericht