Groei jij met ons mee?
Gapph is op zoek naar een Medewerker Technische Dienst

Medewerker Technische Dienst

32 uur - 40 uur per week

Ben jij de allround klusjesman of -vrouw die voor Gapph panden klaar maakt om in te kunnen wonen en/of werken?

Wat ga je doen?

Als medewerker technische dienst bij Gapph neem je nieuwe locaties in beheer. Je bent veel onderweg om samen met de vastgoedbeheerder het pand veilig, netjes en leefbaar te houden. Je inspecteert het pand en de omgeving, je signaleert problemen en lost deze in overleg met het beheerteam op. De bevindingen van de pandcontroles en de herstel-/ en reparatiewerkzaamheden die zijn uitgevoerd registreer je online in ons beheersysteem. Je zorgt ervoor dat de panden voldoen aan brandveiligheid, zijn voorzien van onder andere (tijdelijke) keukenvoorziening, douchecabines en boilers.
Aan het eind van de beheerperiode maak je de locatie klaar voor oplevering aan de eigenaar. Zijn alle ruimtes leeg, zijn er herstelwerkzaamheden nodig en moeten er originele cilinders teruggeplaatst worden?
Kortom, als medewerker technische dienst ben je een belangrijke aanvulling op de regio-teams.

Waar ga je werken?

Gapph biedt al ruim 25 jaar vernieuwende oplossingen in vastgoed- en leegstandbeheer en is uitgegroeid tot marktleider. Nog dagelijks worden de activiteiten uitgebreid in binnen- en buitenland! Toch is groei niet de belangrijkste ambitie. Gapph gaat voor het leveren van de kwaliteit die de markt verdient.

Voor iedereen die op zoek is naar een beheerder van vastgoed of naar tijdelijke woon- of werkruimte, hebben wij een passende oplossing. Wij brengen deze partijen bij elkaar zodat er een perfecte match ontstaat tussen vraag en aanbod.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Bosch. Daarnaast hebben we 11 vestigingen in Nederland. Met een team van totaal 80 collega’s denken wij als een volwaardige marktpartij met gebouweigenaren mee om een win-win situatie te creëren. Wij vertalen onze ruime kennis en ervaring in de markt naar slimme oplossingen.

Wat breng je mee?

Jij houdt van actie en dynamiek, bent een doener, graag onderweg en hebt de drive om altijd kwaliteit te willen leveren. Je denkt creatief en in oplossingen, aangezien geen object hetzelfde is.

 • Je bezit technische kennis en hebt ervaring met timmerwerk, loodgieterswerk, kleine elektra werkzaamheden en/of tuinonderhoud;
 • Je bent flexibel, assertief en proactief;
 • Je hebt ervaring met het digitaal bijhouden van je werkzaamheden;
 • Je bent bereid de mouwen op te stropen, geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je gaat accuraat en efficiënt te werk;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Utrecht – Gorinchem.

Wat bieden wij?
Gapph biedt je een plek in een jong, ambitieus en enthousiast team. Iemand met een ondernemend karakter zal zich hier snel thuis voelen.

 • Een fulltime dienstverband bij Gapph! Eventueel is 32 uur bespreekbaar.
 • Goede mensen willen ook goed betaald worden en dat begrijpen we bij Gapph. Je salaris wordt dan ook gebaseerd op basis van je leeftijd, capaciteiten en ervaring.
 • Maar liefst 30 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Goede pensioenregeling.
 • Een informele werksfeer en regelmatig een gezamenlijke borrel met je collega’s.
 • Een telefoon, iPad en bus ingericht met gereedschap zijn uiteraard part of the deal!

Heb je interesse?

Leuk! Dan komen wij graag met jou in contact. We ontvangen graag een motivatiebrief en een CV van je. Deze mag je sturen naar [email protected]. Je kunt ook het onderstaand formulier invullen en beide documenten uploaden. Mocht je nog vragen en/of meer informatie willen over de organisatie en functie? Dan kun je contact opnemen met Sanne Jonkers, via 088 62 62 200.

  Vacaturetitel

  Persoonlijke gegevens

  Upload je CV

  Vragen over deze vacature?

  Sanne Jonkers

  088 62 62 200
  [email protected]

  Deel deze vacature

  Gapph in beeld!

  Gapph vastgoedbeheer
  Logo KLB

   Naam (verplicht)

   E-mailadres (verplicht)

   Onderwerp

   Bericht