Vastgoedbeheerder Amsterdam

Als vastgoedeigenaar in Amsterdam heb je veel ballen hoog te houden. Je wil de panden tip-top in orde hebben, de leefbaarheid in de buurt hoog houden en je huurders tevreden stellen. Alsof dat nog niet een fulltime baan op zich is, wil je uiteraard ook een hoog rendement uit je panden halen en dieven, krakers en vandalisten buiten de deur houden. Als vastgoedbeheerder in Amsterdam én de rest van Nederland bieden we verschillende diensten aan om ervoor te zorgen dat jouw panden in optimale conditie blijven. Zodat jij lekkerder slaapt ‘s nachts.

Direct weten wat wij als vastgoedbeheerder in Amsterdam voor jou kunnen betekenen? Bekijk alle diensten of neem direct contact op.

Neem contact op

Wat doet een vastgoedbeheerder?

Onze bruisende hoofdstad biedt woon- en werkplezier voor iedereen. Jouw panden dragen daaraan bij. En daarom wil je ze goed blijven onderhouden en snel schakelen met bewoners als dat nodig is. Als vastgoedbeheerder in Amsterdam kunnen we deze taken uit handen nemen. Wij begrijpen dat jij als vastgoedeigenaar niet altijd in de gelegenheid bent om deze werkzaamheden zelf uit te voeren. Wij bieden daarom de volgende diensten aan:

Leegstandbeheer in Amsterdam

Leegstand is de grootste nachtmerrie voor vastgoedeigenaren. Leegstand betekent een groter risico op krakers, vandalisme en diefstal. Bezetten ongenode gasten je pand? Dan wordt er niet gehandhaafd en zit jij met de gebakken peren.

Bij potentiële leegstand is snel schakelen essentieel: door het enorme woningtekort azen krakers meer dan ooit op leegstaande panden. Een pand dat een paar uur leeg staat kan al bezet worden. Dat scenario wil je geen waarheid laten worden, vandaar dat wij ervoor zorgen dat die ongenode gasten geen schijn van kans maken. Zodra oude bewoners het pand verlaten, is de volgende bewoner al onderweg. Van het zoeken naar de perfecte match tot de sleuteloverdracht: wij nemen het voor jou als vastgoedbeheerder in Amsterdam uit handen. Hiermee blijft de buurt leefbaar, houd jij meer tijd over voor andere belangrijke zaken terwijl je verzekerd bent van inkomsten.

Neem contact op over leegstandbeheer door Gapph

Leegstandbeheer door herstructureringsprojecten

Herstructureringsprojecten veranderen een levendige straat, buurt of wijk binnen no-time in een spookbuurt. Ten minste, als het niet goed wordt aangepakt. Bij herstructureringsprojecten worden oude panden gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw. Soms duurt het jaren voordat de panden ook echt worden gesloopt, terwijl de oude bewoners al met de noorderzon zijn vertrokken. Die lege panden maken de buurt onaantrekkelijk en ook hier bestaat het risico dat krakers de boel bezetten.

Voor woningcorporaties en gemeenten zijn dit grote risico’s. Van de volledige begeleiding van herstructureringsprojecten tot de tijdelijke invulling van bewoners: Gapph helpt.

 

Leegstand opvullen en maatschappelijk betrokken zijn met gemengd wonen-projecten

In de hoofdstad heerst een groot tekort aan (huur)woningen. Oneindige wachtlijsten maken het moeilijk voor Amsterdamse starters en studenten om die eerste stap te zetten. Door onze gemengd wonen-projecten worden de woonkansen voor deze doelgroep vergroot.

Door middel van deze projecten dragen jong en oud een maatschappelijk steentje bij. Zo worden woningzoekenden gemengd met bewoners die op zoek zijn naar wat extra hulp bij zelfstandig wonen. Zo kan die oudere heer het gezellig vinden om een praatje te maken of kan die ene buurvrouw uit Syrië je vragen het hulp bij de administratie. Op basis van een nauwkeurige selectie zoeken we naar bewoners met een sociale achtergrond. Zij kunnen voor lage, maandelijkse lasten zelfstandig wonen en daarbij neemt de sociale leefbaarheid in de wijk toe. Een goede buur is tenslotte beter dan een verre vriend.

Benieuwd wat wij als vastgoedbeheerder kunnen betekenen voor jouw panden?

Neem contact op over vastgoedbeheer

Risicodragend aanhuren

Staat een kamer leeg of betaalt de bewoner het afgesproken maandbedrag niet? Als vastgoedeigenaar zijn dit vervelende bijkomstigheden waar jij eigenlijk geen tijd voor hebt.

Om jezelf te verzekeren van duidelijkheid en een gegarandeerde inkomstenstroom, bieden we risicodragend aanhuren aan. Wij regelen de dagelijkse afhandeling van dit soort zaken en jij hebt een gegarandeerde inkomstenstroom. Zo ben jij als vastgoedeigenaar verzekerd van maandelijks rendement uit je panden, zonder de financiële en administratieve rompslomp.

Lees meer over risicodragend aanhuren

Aanvullende diensten

Je wilt alles uit je vastgoed halen. Om dit te realiseren bieden we verschillende aanvullende diensten aan. Denk hierbij aan risico- en energiescans om het rendement te verhogen, het beveiliging van je vastgoed en parkeerplaats-exploitatie.

Wat jouw uitdaging op het gebied van vastgoed ook is, wij helpen je graag. We zijn jouw flexibele schil en hebben met meer dan 25 jaar ervaring binnen de vastgoedbranche de juiste oplossing voor jouw uitdaging.  Benieuwd wat wij op het gebied van vastgoedbeheer kunnen betekenen voor jouw pand(en)? Daag ons uit met jouw vastgoedvraagstuk!

Neem contact op

Daarom kies je voor Gapph als vastgoedbeheerder in Amsterdam voor jouw panden

 • Snel schakelen bij leegstand
 • Een vastgoedbeheerder in Amsterdam die werk uit handen neemt rondom het beheer van je panden
 • Leefbaarheid die in de buurt wordt behouden
 • Verschillende initiatieven om de buurt socialer te maken
 • Vandalisme, verpaupering en krakers buiten de deur
 • Meer dan 25 jaar ervaring binnen vastgoedbeheer
 • Gapph is de nummer één leegstandbeheerder van Europa

 

Zelf als vastgoedbeheerder in Amsterdam aan de slag?

Gapph is altijd op zoek naar mensen met een sociaal hart, wie zich willen (verder) ontwikkelen in de vastgoedsector. Ben jij op zoek naar een dynamische functie waarin geen dag hetzelfde is? En gaat jouw hart sneller kloppen van het volledige beheer van panden waarin gewoond of gewerkt wordt? Dan is regio Amsterdam op zoek naar jou!

Ben je benieuwd geworden naar deze vacature? Voor meer informatie over de vacature Vastgoedbeheerder in Amsterdam en andere vacatures, kun je terecht op onze website.

Bekijk hier onze vacatures

Contact

  Naam*

  E-mailadres*

  Waarmee kunnen wij je helpen?

   

  De velden met een * zijn verplichte velden.

  Gapph in beeld!

  Gapph vastgoedbeheer
  Logo KLB

   Naam (verplicht)

   E-mailadres (verplicht)

   Onderwerp

   Bericht