Werken bij Gapph

Gapph is op zoek naar een gedreven en servicegerichte vastgoedbeheerder
Standplaats Amsterdam (40 uur per week)

Vastgoedbeheerder Amsterdam

Als Vastgoedbeheerder bij Gapph komen jouw organisatietalent en jouw sociale vaardigheden goed van pas! Oftewel: ondernemen met een sociaal hart is wat Gapph belangrijk vindt. De leefbaarheid in en om het pand is een afspiegeling van de kwaliteit die wij leveren en dat is iets wat ook bij jou past.

Zoek jij een dynamische functie waarin geen dag hetzelfde is? En vind je het leuk om bezig te zijn met het volledige beheer van panden waarin gewoond wordt? Dan past deze vacature bij jou!

Voor een nieuw woonproject in Amsterdam zijn we op zoek naar een vastgoedbeheerder die dagelijks op locatie aanwezig is. Hier werk je samen met de huismeester en projectleider aan een prettige woonomgeving en ben je aanspreekpunt voor huurders, omwonenden en externe partijen.

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

 • In deze rol ben jij van A tot Z verantwoordelijk voor het beheer van dit project in Amsterdam.
 • Je werft en selecteert geschikte bewoners. Je geeft bezichtigingen en maakt op locatie de contracten in orde.
 • Je bent samen met het beheerteam op locatie ‘het’ gezicht/aanspreekpunt voor bewoners en zorgt voor een prettige sfeer.
  Daarbij kan je duidelijk communiceren en bemiddel je indien nodig bij meningsverschillen of irritaties tussen bewoners.
 • Je onderhoudt een goede relatie met de bewoners, buurt, de opdrachtgevers en externe partijen. Het is dus belangrijk dat je in staat bent om op verschillende niveaus te communiceren.
 • Je zoekt verbindingen tussen bewoners (onderling) en de buurt en helpt deze verbindingen tot stand te brengen.
 • Ook voer je periodieke controles uit in de panden en je verricht, daar waar nodig, klein technisch werk.
 • Je werkt samen met de backoffice en de administratie die jou op afstand helpen met het beheer. Leefbaarheidsprojecten zet je samen op met de Gapph Together coördinator.

Wat heeft Gapph jou te bieden?

Gapph biedt je een plek in een jong, ambitieus en enthousiast team.

 • Een fulltime dienstverband bij Gapph!.
 • Goede mensen willen ook goed betaald worden en dat begrijpen we bij Gapph. Je salaris wordt dan ook gebaseerd op basis van je leeftijd, capaciteiten en ervaring.
 • Maar liefst 30 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Goede pensioenregeling.
 • Een informele werksfeer en regelmatig een gezamenlijke borrel met je collega’s.
 • Een telefoon, iPad en laptop van de zaak zijn uiteraard part of the deal!

Wat breng je mee als Vastgoedbeheerder?

Je hebt al enige jaren werkervaring opgedaan in een zelfstandige en sociale functie en bent toe aan een nieuwe stap. Met jouw gedreven en servicegerichte instelling ben je altijd op zoek naar een klantgerichte oplossing. Daarnaast neem je mee:

 • Een afgeronde mbo+ opleiding, bij voorkeur in het vastgoed of commerciële richting (vastgoedbeheer, woningcorporatie, detachering etc.);
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring;
 • Een flinke bak aan (positieve) energie, een vlotte babbel, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht;
 • Je bent een aanjager: jij weet precies wat je moet doen om op een sociale manier andere mensen te motiveren of te stimuleren iets te doen, op gang te komen of om iets te veranderen;
 • Je kunt goed met mensen omgaan, houdt van afwisseling en vindt het niet erg om ad hoc zaken op te pakken. En je vindt het niet erg om dagelijks op dezelfde plek aan het werk te zijn;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je woont in (de omgeving van) Amsterdam.

Waar ga je werken?

Gapph biedt al ruim 25 jaar vernieuwende oplossingen in vastgoed- en leegstandbeheer en is uitgegroeid tot marktleider van Europa. Nog dagelijks worden de activiteiten uitgebreid in binnen- en buitenland! Toch is groei niet de belangrijkste ambitie. Gapph gaat voor het leveren van de kwaliteit die de markt verdient.

Voor iedereen die op zoek is naar een beheerder van vastgoed of naar tijdelijke woon- of werkruimte, hebben wij een passende oplossing. Wij brengen deze partijen bij elkaar zodat er een perfecte match ontstaat tussen vraag en aanbod.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Bosch. Daarnaast hebben we 11 vestigingen in Nederland en België. Met een team van totaal 85 collega’s denken wij als een volwaardige marktpartij met gebouweigenaren mee om een win-win situatie te creëren. Wij vertalen onze ruime kennis en ervaring in de markt naar slimme vastgoedoplossingen.

Interesse?

Mooi! Dan komen wij graag met jou in contact. Reageren kan vóór vrijdag 20 mei 2022. We ontvangen graag een motivatiebrief en een CV (met foto) van je. Deze mag je sturen naar [email protected]. Mocht je nog vragen en/of meer informatie willen over onze organisatie en functie? Dan kun je contact opnemen met Matthias van Klaveren, via (06) 46 00 00 60 (op maandag t/m donderdag).

De sollicitatieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit:
De kennismakingsgesprekken vinden plaats op 25 mei in Amsterdam. De locatie en tijd geven we je tijdig door.

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht