Vastgoedbeheerder Rotterdam

Ben jij vastgoedeigenaar in Rotterdam? Daar komen veel verantwoordelijkheden bij kijken. Of je nu panden bezit in Feijenoord, Rotterdam-West of Lloydkwartier: aan je takenlijst lijkt geen eind te komen. Je wilt dat de panden in uitstekende staat verkeren en de leefbaarheid in de buurt hoog houden, dat heeft tenslotte een positief resultaat op je rendement. Niet geheel onbelangrijk is het behoeden van je pand voor vandalisme, diefstal en krakers. Gapph helpt je daarbij. Als vastgoedbeheerder in Rotterdam, bieden we verschillende diensten aan om jouw panden in optimale conditie te houden.

Direct weten wat wij als vastgoedbeheerder in Rotterdam voor jou kunnen betekenen? Bekijk alle diensten of neem direct contact op.

Neem contact op

Wat doet een vastgoedbeheerder?

De inwoners van Rotterdam hebben diepgewortelde liefde voor hun stad. Naast het voetbal, is het woon- en werkplezier er groot. Ook jouw panden dragen hieraan bij. Juist hierdoor is het zo belangrijk dat ze goed onderhouden zijn. Als vastgoedbeheerder in Rotterdam kunnen wij je hierin ontzorgen. Wij begrijpen dat je niet altijd in de gelegenheid bent om deze werkzaamheden zelf uit te voeren. Wij bieden daarom de volgende diensten aan:

Leegstandbeheer in Rotterdam

Leegstaande panden trekken vaak inbrekers en krakers aan: een rampscenario voor jou als vastgoedeigenaar. Ondanks het woningtekort tover jij niet binnen een paar uren nieuwe bewoners uit de hoge hoed. En dat is vaak de tijd die krakers nodig hebben om het pand te bezetten. Snel schakelen bij leegstandbeheer is dus essentieel.

Om deze praktijken te voorkomen bieden we daarom naast vastgoedbeheer ook leegstandbeheer aan. Van het selecteren van de juiste bewoners tot de sleuteloverdracht en dagelijks contact met de bewoners: wij nemen het voor je uit handen. Samen pakken we leegstand aan.

Leegstandbeheer door herstructureringsprojecten

Herstructureringsprojecten zorgen ervoor dat een wijk of buurt binnen no-time verandert in een spookstad. Ten minste, als het niet goed wordt aangepakt. Een pand staat op de nominatie van sloop, de oude bewoners zijn verkast. En ook in dit geval wordt de interesse van krakers en inbrekers gewekt.

Ongewenst gerommel in panden wil je als woningcorporatie of gemeente tegengaan. Daarom nemen wij herstructureringsprojecten uit handen. We plaatsen tijdelijke bewoners en zorgen dat leegstaande panden direct worden opgevuld. Van de sleuteloverdracht tot complete overname van het project: wij helpen erbij. Zo blijft de leefbaarheid in de buurt gehandhaafd en krijgen starters een eerlijke kans op de arbeidsmarkt. Win-win!

 

Leegstand opvullen en maatschappelijk betrokken zijn met gemengd wonen-projecten

De afgelopen jaren wordt het Rotterdamse starters en studenten niet makkelijk gemaakt: altijd heerst er nog een groot tekort aan huurwoningen, dan nog niet te spreken over de lange wachtlijsten. Maar wat als we je vertellen dat wij ervoor kunnen zorgen dat deze woonkansen vergroot worden?

Zo zijn we gestart met onze gemengd wonen-projecten. Deze projecten brengen de vragende- en hulpbehoevende woningzoekenden bij elkaar. Zo selecteren en mengen wij op een zorgvuldige manier de verschillende bewoners. De zoekende student vindt de kamer die hij nooit had kunnen wensen, de oudere vrouw wordt verrijkt met gezelschap en de nieuwe Nederlander krijgt hulp bij het leren van de Nederlandse taal. Een goede buur is tenslotte beter dan een verre vriend.

Benieuwd wat wij als vastgoedbeheerder in Rotterdam kunnen betekenen voor jouw panden?

Neem contact op

Risicodragend aanhuren

Staat een kamer leeg of heb je te maken met een wanbetaler? Als vastgoedeigenaar is dit een doorn in het oog en wil je niet dat dit onderdeel wordt van je dagtaken.

Om jezelf te verzekeren van duidelijkheid en een gegarandeerde inkomstenstroom, bieden we risicodragend aanhuren aan. Hierbij zorgen wij voor de dagelijkse afhandeling van dit soort zaken en gaat de inkomstenstroom door. Zo ben jij als vastgoedeigenaar verzekerd van maandelijks rendement uit je panden, zonder de financiële en administratieve rompslomp.

Lees meer over risicodragend aanhuren

Aanvullende diensten

Jij wilt alles uit je vastgoed halen. Om dit te realiseren bieden we verschillende aanvullende diensten aan. Denk hierbij aan risico- en energiescans om het rendement te verhogen, het beveiliging van je vastgoed en parkeerplaats-exploitatie.

Wat jouw uitdaging op het gebied van vastgoed ook is, wij helpen je graag. We zijn jouw flexibele schil en hebben met meer dan 25 jaar ervaring binnen de vastgoedbranche de juiste oplossing voor jouw uitdaging.  Benieuwd wat wij op het gebied van vastgoedbeheer kunnen betekenen voor jouw pand(en)? Daag ons uit met jouw vastgoedvraagstuk!

Neem contact op

Daarom kies je voor Gapph als vastgoedbeheerder in Rotterdam voor jouw panden

 • Snel schakelen bij leegstand
 • Een vastgoedbeheerder in Amsterdam die werk uit handen neemt rondom het beheer van je panden
 • Leefbaarheid die in de buurt wordt behouden
 • Verschillende initiatieven om de buurt socialer te maken
 • Vandalisme, verpaupering en krakers buiten de deur
 • Meer dan 25 jaar ervaring binnen vastgoedbeheer
 • Gapph is de nummer één leegstandbeheerder van Europa

 

Zelf als vastgoedbeheerder in Rotterdam aan de slag?

Gapph is altijd op zoek naar mensen met een sociaal hart, wie zich willen (verder) ontwikkelen in de vastgoedsector. Ben jij op zoek naar een dynamische functie waarin geen dag hetzelfde is? En gaat jouw hart sneller kloppen van het volledige beheer van panden waarin gewoond of gewerkt wordt? Dan is regio Rotterdam op zoek naar jou!

Ben je benieuwd geworden naar onze vacatures voor vastgoedbeheerders?

Bekijk hier onze vacatures

Contact

  Naam*

  E-mailadres*

  Waarmee kunnen wij je helpen?

   

  De velden met een * zijn verplichte velden.

  Gapph in beeld!

  Gapph vastgoedbeheer
  Logo KLB

   Naam (verplicht)

   E-mailadres (verplicht)

   Onderwerp

   Bericht