Werken bij Gapph

Gapph is op zoek naar een gedreven en servicegerichte vastgoedbeheerder
Standplaats Vlaardingen (40 uur per week)

Vastgoedbeheerder regio West-Nederland

Ondernemen met een sociaal hart. Dát is wat Gapph belangrijk vindt. De leefbaarheid in en om het pand is een afspiegeling van de kwaliteit die wij leveren.

Is dit iets wat ook bij jou past? En zie je jezelf al aan de slag gaan met het volledige beheer van woonstudio’s? Top! Dan is deze vacature precies wat je zoekt.

In Vlaardingen wordt de komende jaren een locatie ontwikkeld, waar 320 woonstudio’s geplaatst worden voor tijdelijke verhuur. Om dit woonproject tot een succes te maken, is Gapph op zoek naar een gedreven vastgoedbeheerder.

Als vastgoedbeheerder ga je dagelijks op locatie aan de slag met dit project in Vlaardingen, waar je van A tot Z verantwoordelijk voor bent. Daarnaast ben jij hèt aanspreekpunt voor huurders, omwonenden en externe partijen. In deze afwisselende en uitdagende rol werk je veel samen met je collega vastgoedbeheerder en projectleider om een prettige woonomgeving te creëren voor bewoners.

Wat zijn nog meer jouw taken en verantwoordelijkheden?

 • Geschikte bewoners werven en selecteren, bezichtigingen geven en contracten in orde maken op locatie.
 • Goede relaties met de bewoners, de buurt, opdrachtgevers en externe partijen onderhouden. Indien nodig bemiddel je bij meningsverschillen of irritaties.
 • Verbinding zoeken tussen bewoners (onderling) en de buurt en helpen deze verbindingen tot stand te brengen.
 • Periodieke controles uitvoeren in de panden en – waar nodig – klein technisch werk verrichten.
 • Sociale activiteiten en leefbaarheidsevenementen organiseren voor Gapph Together samen met Kristel.

Wat heeft Gapph jou te bieden?

Gapph biedt je een plek in een jong, ambitieus en enthousiast team. Maar we bieden je natuurlijk nog veel meer:

 • een goed salaris op basis van je leeftijd, capaciteiten en ervaring. Want we snappen heel goed dat goede mensen ook goed betaald willen worden;
 • goede pensioenregeling;
 • maar liefst 30 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband);
 • een dienstverband van 40 uur;
 • een informele werksfeer en regelmatig een gezellige borrel met al je collega’s;
 • een telefoon, iPad en laptop van de zaak zijn uiteraard part of the deal!

Wat breng je mee als Vastgoedbeheerder?

Je kunt goed met mensen omgaan, houdt van afwisseling en vindt het niet erg om ad hoc zaken op te pakken. Duidelijk communiceren op verschillende niveaus is voor jou geen probleem. Met jouw gedreven en servicegerichte instelling los je vraagstukken gemakkelijk op en bedenk je iedere dag weer klantgerichte oplossingen.

Daarnaast beschik jij over:

 • een afgeronde mbo+ opleiding, bij voorkeur in het vastgoed of commerciële richting (vastgoedbeheer, woningcorporatie, detachering etc.);
 • minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring;
 • een flinke bak aan (positieve) energie, een vlotte babbel, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • overtuigingskracht om anderen gemakkelijk te motiveren en te stimuleren.

En daarnaast woon je in (de omgeving van) Vlaardingen.

Waar ga je werken?

Gapph biedt al ruim 25 jaar vernieuwende oplossingen in vastgoed- en leegstandbeheer en is uitgegroeid tot marktleider van Europa. Nog dagelijks worden de activiteiten uitgebreid in binnen- en buitenland! Toch is groei niet de belangrijkste ambitie. Gapph gaat voor het leveren van de kwaliteit die de markt verdient.

Voor iedereen die op zoek is naar een beheerder van vastgoed of naar tijdelijke woon- of werkruimte, hebben wij een passende oplossing. Wij brengen deze partijen bij elkaar zodat er een perfecte match ontstaat tussen vraag en aanbod.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Bosch. Daarnaast hebben we 11 vestigingen in Nederland en België. Met een team van totaal 85 collega’s denken wij als een volwaardige marktpartij met gebouweigenaren mee om een win-win situatie te creëren. Wij vertalen onze ruime kennis en ervaring in de markt naar slimme vastgoedoplossingen.

Interesse?

Mooi! Dan komen wij graag met jou in contact. Reageren kan vóór vrijdag 17 juni 2022. We ontvangen graag een motivatiebrief en een CV (met foto) van je. Deze mag je sturen naar [email protected]. Mocht je nog vragen en/of meer informatie willen over onze organisatie en functie? Dan kun je contact opnemen met Bart van der Straten, via (06) 52 89 10 19 (op maandag t/m donderdag).

De sollicitatieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit:
In week 25 worden alle sollicitaties doorgenomen. Vervolgens worden er kennismakingsgesprekken ingepland. Deze kennismakingsgesprekken worden ingepland op maandag 27 juni in Vlaardingen. De functie start per 1 augustus 2022.

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht