Vastgoedbeheerder

Ben je vastgoedeigenaar? Dan ligt er een aantal verantwoordelijkheden op je bordje: de leefbaarheid in de buurt hoog houden, de panden (laten) onderhouden en de bewoners tevreden stellen. Om dan nog niet te spreken over het rendement uit je panden halen en risico’s die je loopt bij leegstand. Als vastgoedbeheerder bieden wij verschillende diensten aan om jouw panden in optimale conditie te houden.

Wat doet een vastgoedbeheerder?

Een vastgoedbeheerder zorgt dat alles uit jouw panden wordt gehaald. Denk hierbij aan de exploitatie, onderhoud, controle en supervisie van je panden. Wij begrijpen dat je als vastgoedeigenaar niet altijd in de gelegenheid bent om deze werkzaamheden zelf uit te voeren. Wij bieden daarom de volgende diensten aan:

Leegstandbeheer

Krijgt je pand een nieuwe bestemming, wordt het binnenkort gesloopt of is er een andere reden waarom je panden binnenkort leeg staan? Ieder uur dat een pand leeg staat, vergroot de kans op kraken, diefstal en vandalisme. Naast vastgoedbeheer bieden wij ook leegstandbeheer aan.

Daardoor maken inbrekers en krakers geen kans. De politie handhaaft namelijk alleen wanneer het pand aantoonbaar in gebruik is. Dit kan op basis van een huurcontract of een bruikleenovereenkomst. Zo slaap jij ‘s nachts een stuk rustiger terwijl de inkomstenstroom doorloopt.

Leegstandbeheer door herstructureringsprojecten

Door herstructureringsprojecten verandert een ooit zo levendige wijk of buurt in een ware spookstad. Tussen het moment dat de oude bewoners de panden verlaten en de straat of misschien wel hele wijk wordt gesloopt, zitten soms enkele jaren. Jaren waarin de kans op brand, vandalisme en kraak toeneemt.

Voor woningcorporaties en gemeenten nemen wij deze projecten van A tot Z over. Door zorgvuldige selecties plaatsen we de juiste, tijdelijke bewoners of ondernemers in de leegstaand panden. Zo wordt de hoge woningnood in de buurt opgelost en blijft de buurt leefbaar. Voordat de eerste sloopkogel door de wijk gaat, zorgen we dat de tijdelijke bewoners (of ondernemers) de panden weer hebben verlaten.

Leegstand opvullen en maatschappelijk betrokken zijn met gemengd wonen-projecten

Door het grote tekort aan huurwoningen en de lange wachtlijsten worden veel woningzoekenden gedupeerd. Denk aan starters en studenten die een eerste stap naar zelfstandig wonen willen maken. Door onze gemengd wonen-projecten worden de woonkansen voor deze doelgroep vergroot.

Deze projecten mengen woningzoekenden, de ‘dragende’ bewoners’ met bewoners die op zoek zijn naar wat extra hulp bij zelfstandig wonen, de ‘vragende bewoners’. Denk aan ouderen waar af en toe een praatje mee wordt gemaakt of migranten die hulp nodig hebben bij het leren van de taal of het doen van de administratie. Op basis van een nauwkeurige selectie zoeken we naar bewoners met een sociale achtergrond. Zij kunnen voor lage, maandelijkse lasten zelfstandig wonen en de sociale leefbaarheid in de wijk neemt toe. Een goede buur is tenslotte beter dan een verre vriend.

Benieuwd wat wij als vastgoedbeheerder kunnen betekenen voor jouw panden?

Neem contact op over vastgoedbeheer

Risicodragend aanhuren

Staat een kamer leeg of betaalt de bewoner het afgesproken maandbedrag niet? Als vastgoedeigenaar is dit een doorn in het oog en niet iets waar je op dagelijkse basis mee bezig wil zijn.

Om jezelf te verzekeren van duidelijkheid en een gegarandeerde inkomstenstroom, bieden we risicodragend aanhuren aan. Hierbij zorgen wij voor de dagelijkse afhandeling van dit soort zaken en gaat de inkomstenstroom door. Zo ben jij als vastgoedeigenaar verzekerd van maandelijks rendement uit je panden, zonder de financiële en administratieve rompslomp.

Lees meer over risicodragend aanhuren

Aanvullende diensten

Jij wil alles uit je vastgoed halen. Om dit te realiseren bieden we verschillende aanvullende diensten aan. Denk hierbij aan risico- en energiescans om het rendement te verhogen, het beveiliging van je vastgoed en parkeerplaats-exploitatie.

Wat jouw uitdaging op het gebied van vastgoed ook is, wij helpen je graag. We zijn jouw flexibele schil en hebben met meer dan 25 jaar ervaring binnen de vastgoedbranche de juiste oplossing voor jouw uitdaging.  Benieuwd wat wij op het gebied van vastgoedbeheer kunnen betekenen voor jouw pand(en)? Daag ons uit met jouw vastgoedvraagstuk!

Neem contact op via onze website

Contact

  Naam*

  E-mailadres*

  Waarmee kunnen wij je helpen?

   

  De velden met een * zijn verplichte velden.

  Gapph in beeld!

  Gapph vastgoedbeheer
  Logo KLB

   Naam (verplicht)

   E-mailadres (verplicht)

   Onderwerp

   Bericht