Gapph zit niet stil! Integendeel! De afgelopen maanden startten we volop projecten voor bestaande én nieuwe opdrachtgevers. Onze dienstverlening is ontzettend divers. Van het beheren en leefbaar houden van een woonwijk tot het realiseren van sociale co-living projecten. We nemen je mee op tour langs projecten voor vijf nieuwe opdrachtgevers.

 

Parteon

We starten onze tour in de Zaanstreek, bij woningcorporatie Parteon. Afgelopen zomer gingen we hier aan de slag in een wijk met 70 eengezinswoningen. De eerste 20 zijn inmiddels ingevuld. We ontzorgen Parteon volledig en voeren alles uit volgens Het Europa Dossier en de regels die gelden bij Passend Toewijzen. Elke vastgoedeigenaar heeft inzage in alle pandgerelateerde zaken middels ons zelf ontwikkelde vastgoedsoftwaresysteem GO (Gapph Online).
Op 29 september organiseerden we een ‘Gapph Together’-evenement: de eerste buurtborrel. Samen met de oude én nieuwe bewoners. Om elkaar beter te leren kennen, maar vooral ook: om de leefbaarheid in de wijk te stimuleren.

 

Woonbedrijf

Door naar Eindhoven. In opdracht van Woonbedrijf verzorgen we sinds september het visueel beheer van een voormalige internationale school in Eindhoven. De woningcorporatie kocht de school van de gemeente. Woonbedrijf onderzoekt nu hoe zij het pand vanaf febuari 2019 – samen met Gapph – nieuw leven in wil blazen. De hele buurt wordt betrokken bij dit onderzoek. Eén ding staat al vast: er moet weer reuring komen in het pand! Woonbedrijf koos voor Gapph, onder andere vanwege onze ervaring met PLAN-B, een creatieve hotspot aan de Hurksestraat in Eindhoven.

 

Alwel

Woningcorporatie Alwel in Etten-Leur was op zoek naar een partij die het tijdelijk beheer van 36 woningen in Etten-Leur tot aan de sloop kon oppakken. Nou, dat kan Gapph! Op 22 oktober startten we met het beheer van de eerste 10 woningen binnen het project, op basis van TVL (Tijdelijke Verhuur op basis van de Leegstandwet). Alwel koos voor Gapph vanwege goede ervaringen in het verleden, het enthousiasme waarmee we ons plan van aanpak presenteerden, de focus op leefbaarheid én natuurlijk de kwaliteit die wij bieden.

 

De Sleutels

Voor woningcorporatie De Sleutels in Leiden en Voorschoten starten we in januari 2019 in de Leidse wijk Noorderkwartier met het beheer van 110 portiekwoningen op basis van TVL. Door ook het coördineren van asbest- en NTA-keuringen uit handen te nemen, ontzorgen we De Sleutels volledig. Hoe dat precies gaat? Als een huurder van De Sleutels vertrekt voert de opzichter de eindinspectie uit en geeft de sleutels aan Gapph. Wij gaan vervolgens aan de slag met de keuringen en de eventuele herstelwerkzaamheden. Voldoet alles aan de normen? Dan plaatsen wij tot de sloop van de woning een bewoner in het pand.

 

Reinier van Arkel

We eindigen onze tour bij Reinier van Arkel. Al begin dit jaar wonnen we de aanbesteding van Reinier van Arkel, een gespecialiseerde aanbieder van psychische en psychiatrische hulpverlening in Den Bosch en Vught. Onze maatschappelijke betrokkenheid zorgde er samen met de kwaliteit die we leveren voor dat we de vier andere partijen die deelnamen aan de aanbesteding achter ons lieten. En aan de slag konden! Op dit moment beheren we het leegstaande vastgoed van Reinier van Arkel. De samenwerking is voor een lange periode vastgelegd.

We zijn rond! U bent weer op de hoogte van onze nieuwe projecten en opdrachtgevers. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.