Een jaar na de overname gaan beide bedrijven verder onder één naam

Gapph Vastgoedbeheer nam begin 2022 alle activiteiten van leegstandbeheerder Villex Vastgoedbescherming over. Het afgelopen jaar zijn de bedrijven samengegaan maar hebben ieder hun eigen naam behouden. Vanaf 1 januari gaan Gapph en Villex verder onder één naam: Gapph Vastgoedbeheer. Gapph is hiermee de grootste en meest toonaangevende vastgoed- en leegstandbeheerder op de Nederlandse markt. In België is Gapph actief onder de naam Interim Vastgoedbeheer en is daar sinds 2012 marktleider. De overname van Villex past goed binnen de groeistrategie van Gapph.

Ondanks de (gecontroleerde) groei blijven we onze opdrachtgevers van dienst zijn zoals ze dat van ons gewend zijn; kwaliteit en sociaal beheer staan nog steeds bovenaan. Waarbij ons ervaren team een van de sleutels tot succes is.

Met een team van zo’n 100 bevlogen en ervaren collega’s biedt het vernieuwde Gapph Vastgoedbeheer voor elke vorm van leegstand een creatieve en flexibele oplossing waarbij Gapph de markt de kwaliteit levert die zij verdient.

Meer expertise in huis
De huidige ontwikkelingen op de markt vragen om deskundigheid, kwaliteit en maatoplossingen. Dat is het doel van Gapph. Door deze overname haalde Gapph nog meer expertise in huis. Hierdoor kan zij haar dienstenpakket verder uitbreiden en wordt de positie in de markt nog steviger. Gapph heeft ruim 20 jaar ervaring in het vak.

Gapph heeft een landelijke dekking in Nederland en heeft een vestiging in België (Antwerpen). De kantoren van Gapph in Nederland zijn gevestigd in ’s-Hertogenbosch (hoofdkantoor), Barendrecht, Amsterdam, Middelburg, Amersfoort, Eindhoven, Raamsdonkveer, Sneek en Veenendaal.

Benieuwd wat Gapph kan betekenen voor jouw vastgoed? Neem dan contact met ons op.