Voorkom leegstand in jouw pand

Kraak, vandalisme en verpaupering: een nachtmerrie voor iedere vastgoedeigenaar. En iedere dag dat een pand leeg staat, neemt het risico hierop toe. Juist daarom is het zo belangrijk om preventief te werk te gaan en panden bewoond te houden. Want geen bewoners in het pand, betekent geen handhaving. Voorkom leegstand in je panden met de diensten van Gapph. Hoe? Dat vertellen we je graag op deze pagina.

Hoe kun je leegstand voorkomen?

De laatste bewoners of bedrijven zijn uit je pand vertrokken, bijvoorbeeld omdat het pand toe is aan een nieuwe fase. Maar voordat het pand wordt vernieuwd, verbouwd of gesloopt staat het pand leeg. De ultieme kans voor krakers om zich hier gratis te vestigen. En dat wil je natuurlijk koste wat het kost voorkomen.

Als leegstandbeheerders denken we in oplossingen en niet in problemen. Wij voorkomen de leegstand van jouw pand, door de ruimte op te vullen met tijdelijke bewoners en/of ondernemers. Hierdoor blijft de buurt leefbaar en krijg je als vastgoedeigenaar geen problemen met vandalisme of krakers. Een win-win situatie voor zowel bewoner als vastgoedeigenaar. Jouw pand blijft bewoond en de bewoner heeft voor een fractie van de normale lasten een tijdelijke woonruimte.

Voorkom leegstand met bruikleenovereenkomsten

Krakers wil je buiten de deur houden. ‘Kraakwachten’ zijn hiervoor de oplossing. Ook wel antikraak wonen of wonen op basis van een bruikleenovereenkomst genoemd. Als pandeigenaar ‘leen’ je tijdelijk je pand uit aan bewoners en zij kunnen tegen lage, maandelijkse lasten het pand bewonen. Ideaal voor panden die op de nominatie van sloop staan: wederzijds kan er maandelijks worden opgezegd. En je voorkomt hiermee dat je pand leeg staat.

Leegstand voorkomen door woningen aan te bieden op basis van de Leegstandwet

De Leegstandwet lijkt op een bruikleenovereenkomst, maar biedt iets meer zekerheid. Een tijdelijke bewoner heeft een contract voor minimaal een half jaar en een opzegtermijn van drie maanden. In de meeste gevallen is de maximale periode twee jaar. Hogere inkomsten voor jou en ideaal om een langere periode leegstand te voorkomen.

Kies voor Gapph als jouw leegstandbeheerder

Heb jij vastgoed dat op de wachtlijst staat om gerestaureerd, verbouwd of gesloopt te worden? En wil je leegstand voorkomen om zo krakers, vandalisme en diefstal buiten de deur te houden? Gapph helpt je graag verder. Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de vastgoedsector hebben wij een breed netwerk aan opdrachtgevers, bewoners en ondernemers om jouw panden te voorzien van leven.

Voorkom je leegstand in je panden met Gapph Vastgoedbeheer, dan kies je voor:

 • Snel schakelen: zodra je pand leeg staat, zorgen we direct voor nieuwe bewoners
 • Een vastgoedbeheerder die werk uit handen neemt rondom het beheer van je panden
 • het behouden van de leefbaarheid in de buurt
 • Verschillende initiatieven om de buurt socialer te maken
 • Het buiten houden van vandalisme, verpaupering en krakers
 • Meer dan 25 jaar ervaring binnen vastgoedbeheer
 • De nummer één leegstandbeheerder van Europa

Voorkomen dat jouw panden leeg komen te staan met alle gevolgen van dien? Neem contact op voor leegstandbeheer door Gapph.

Neem contact op

Leegstand voorkomen én andere diensten van Gapph

Naast leegstandbeheer, bieden we ook vastgoedbeheer aan. Vergeleken met leegstandbeheer is vastgoedbeheer nét iets breder. Hieronder vallen onder andere de controle, exploitatie, onderhoud en supervisie van panden. Kortom: alle diensten die ervoor zorgen dat jouw panden in topconditie blijven. Ook kunnen we je helpen met:

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor meer informatie

Woningaanbod

Goedkoop en tijdelijk wonen én de voordelen van een sociaal burencontact ervaren? Als bewoner van Gapph krijg je het allemaal. Bekijk ons woningaanbod of neem direct contact op.

Aanbod woonruimte

Aanbod werkruimtes

Interesse om een bedrijfsruimte van Gapph te huren? Bekijk ons aanbod of neem direct contact op met ons.

Aanbod werkruimte

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht