Het voormalige Brabants Dagblad pand aan het Emmaplein in Den Bosch bruist weer. Twintig ondernemers en creatieve partijen hebben er een fijne werkplek. Gapph is er in korte tijd met Gapph Creative in geslaagd om verschillende partijen aan het pand te binden en het rendement voor de eigenaar van het pand op te schalen.

Het project aan het Emmaplein is een combinatie van klassiek leegstandbeheer en Gapph Creative. Gapph Creative is een beheervorm waarbij een object in bruikleen wordt gegeven of tijdelijk wordt verhuurd aan Gapph Keepers. Gapph draagt zorg voor de community door onder andere internet en de schoonmaak te faciliteren. Zo is er aan het Emmaplein een dynamische combinatie ontstaan tussen creatieve partijen en ondernemers. Zowel het pand als de directe omgeving profiteert hiervan.

Gapph Creative is een zeer interessante vorm van beheer voor specifieke locaties als oude kloosters, instituten, (semi)overheidsgebouwen of andere iconische objecten met een diversiteit aan ruimtes. De vastgoedeigenaar is verzekerd van een professionele en omgevingsvriendelijke uitstraling. Door de flexibele contracten die Gapph afsluit met haar Gapph Keepers, is flexibiliteit bij de herbestemming van het object gewaarborgd.

De volgende bedrijven zijn gehuisvest in het pand:
Brunhilde fantasy clothing
Spellen fanaat
C’est Beau Multimedia
Nabor Fotografie
A Frank Advice
Atelier Iwakki
Tuttefrut
Ziemon Identity Design
Webhoost
Fenne Westra
Miss Winter Studio
Y-software Solutions
Karma Flow
Marja Bakker
Bert Schutter
Innocadamy