Versterking van ons Salesteam

Saskia stelt zich graag aan u voor:

Mijn naam is Saskia Strijbos, 38 jaar en woonachtig in Nuenen, nabij Eindhoven. Begin dit jaar ben ik gestart in de functie van Salesmanager bij Gapph Vastgoedbeheer. In de afgelopen 12 jaren ben ik in een divers aantal commerciële functies actief geweest.

Een belangrijke reden om voor Gapph Vastgoedbeheer te kiezen is de toekomstgerichte lange termijn visie van de organisatie en de maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast is het erg prettig om voor Gapph te werken en ben ik verrast door de betrokkenheid van alle collega’s. Een jong, enthousiast en ambitieus bedrijf waar ik heel graag een onderdeel van ben.

Gapph luistert naar uw wensen. En daar kan ik me helemaal in vinden; waar heeft u in uw situatie met betrekking tot uw leegstaand vastgoed behoefte aan? Waarmee kan ik/kunnen wij u van dienst zijn en hoe kunnen we tot een succesvol partnership komen? Op wat voor manier kunnen wij er samen voor zorgen dat uw pand wordt beheerd op de manier die voor u passend is. Kortom, ik ga graag met u aan tafel.

Ik kijk uit naar een prettige kennismaking! Dus wie weet spreken we elkaar snel!

Ook via het Vastgoedjournaal en Property Profs kunt u de aankomende tijd meer over mij lezen.