Kies je ervoor om een werkruimte te huren, of voor een voordeliger alternatief?

De klantaanvragen stromen binnen en jij bent dag in, dag uit druk bezig om je klanten tevreden te stellen. Vanaf de keukentafel, thuiskantoor of zolder. Af en toe werk je buiten de deur (bijvoorbeeld een flexplek of werkcafé) en die vrijheid bevalt je wel. Je houdt daarmee privé en zakelijk gescheiden, kijkt niet tegen de berg was aan vanaf je laptop en merkt dat je productiever bent. Maar nu is het tijd voor de volgende stap. Want je wilt een eigen werkruimte. Een waar je niet thuis tegen de was aan kijkt of waar in het cafe steeds gevraagd wordt of je een nieuwe kop koffie wilt. Je wilt ongestoord kunnen bellen met klanten en misschien wel klanten ontvangen op kantoor. Maar tegelijkertijd is dat financieel gezien een grote sprong. Je business floreert en je kunt de maandelijkse huur veroorloven, maar tegelijkertijd wil je niet teveel risico in een keer nemen. Een voordelige werkruimte huren van Gapph is dan precies hetgeen wat jij nodig hebt.

Ik wil het aanbod aan kantoorruimtes bekijken

Er zijn verschillende manieren waarop je bij ons gebruik kunt maken van een voordelige werkruimte: een werkruimte betrekken op basis van een bruikleenovereenkomst of een commerciële werkruimte huren.

Een werkruimte op basis van een bruikleenovereenkomst

Waarom wij anders zijn dan andere vastgoedbeheerders? Omdat naast commerciële verhuur ook tijdelijke woon- en werkvormen aanbieden. Dit zijn ruimtes in panden die tijdelijk leegstaan. De panden worden gesloopt voor nieuwbouw of krijgen een andere bestemming. De oude bewoners of ondernemers verlaten het pand en ondernemers of bewoners kunnen deze ruimtes tijdelijk gebruiken tegen lage maandlasten. Als ondernemer kun je hier voordelig gebruik van maken op basis van een bruikleenovereenkomst. Hierdoor blijven de maandelijkse kosten laag.

Pandeigenaren willen namelijk niet dat deze leegstaande panden slachtoffer worden van vandalisme, diefstal, krakers en verpaupering. Hoe langer de panden leeg staan, hoe groter deze risico’s. Daarom is er haast geboden bij het opnieuw invullen van deze panden, zodra het leeg komt te staan. Jij als ondernemer profiteert hiervan door de lage kosten.

Een werkruimte huren op basis van commerciële verhuur

Ben je van plan om een kantoor voor de lange termijn te huren? Dan is een werkruimte huren op basis van commerciële verhuur meer geschikt voor jou. Naast dat je meer zekerheid krijgt op het gebied van de looptijd, krijg je ook huurbescherming. Hiermee word je beschermd door plotselinge opzegging van de huur.

Een werkplek huren via Gapph?

Van startende (creatieve) ondernemer tot MKB’er met klein team: afhankelijk van jouw wensen kan je een werkruimte betrekken die aansluit op jouw wensen. Van een tijdelijke werkruimte op basis van bruikleen tot een commerciële werkruimte huren.

Je hoeft niet bang te zijn dat wij ons alleen beperken tot de randstad of grote steden. Door het hele land vind je ons aanbod van verschillende werkruimtes per locatie, regelmatig vind je hier nieuwe panden. Naast de reguliere kantoorpanden hebben we regelmatig ook unieke ruimtes in ons aanbod zoals oude kloosters, scholen of grote, vrijstaande woningen.

Ik wil het aanbod aan werkruimtes bekijken

Per locatie vind je de kosten, afmetingen en kenmerken van de werkruimte. Onze panden zijn geschikt voor ondernemers op kantoor, alsmede voor creatieve ondernemers. Veel van onze panden zijn namelijk voorzien van grote ruimtes die naast kantoren ook ingezet kunnen worden als expositie- of atelierruimte. Op de locatie van jouw keuze kan je jezelf inschrijven en nemen wij contact met je op.

Staat jouw droom werkplek er op dit moment niet tussen? Geen nood! Regelmatig wordt ons aanbod aangevuld met nieuwe werkruimtes. Je kunt jezelf direct kosteloos inschrijven of onze Facebook-, LinkedIn– of Instagram-pagina in de gaten houden. Hierop plaatsen wij iedere maand nieuwe panden die beschikbaar zijn of worden.

Een werkruimte huren bij Gapph, de voordelen voor jou:

 • Niet meer je organisatie runnen vanaf de keukentafel, maar vanuit een professionele werkruimte
 • Werkruimtes te huur door heel Nederland
 • Ook geschikt als atelier of expositieruimte
 • Gelegen op goede locaties
 • Lage maandelijkse lasten
 • Flexibel huren, waardoor de risico’s voor jou laag blijven

Interesse om een werkplek van Gapph te huren? Bekijk ons aanbod of neem direct contact op met ons.

Neem contact op

Aanbod werkruimtes

Interesse om een bedrijfsruimte van Gapph te huren? Bekijk ons aanbod of neem direct contact op met ons.

Aanbod werkruimtes

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht