Werkruimte Amersfoort

Helaas!
Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar... deze werkruimte wel! Misschien vind je deze ook interessant?
Alle werkruimtes

Samenvatting

Tijdelijke werkruimtes beschikbaar in Amersfoort Lijkt het je leuk om te werken op een levendige locatie? Lees dan snel verder!… Meer informatie ↓
€ 127,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1968
m2
20
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Tijdelijke werkruimtes beschikbaar in Amersfoort

Lijkt het je leuk om te werken op een levendige locatie? Lees dan snel verder! Deze unieke locatie in Amersfoort biedt mooie woon én werkruimtes. De werkruimtes zijn beschikbaar voor enthousiaste ondernemers. We hebben een kleinere en een hele grote ruimte beschikbaar.

De ligging en bereikbaarheid van Amersfoort

De Liendert is gelegen in een levendige omgeving. Op 10 minuten lopen vind je het gezellige winkelcentrum Neptunesplein en met een kwartiertje lopen zit je in het centrum van Amersfoort.

De bereikbaarheid van het pand is uitstekend. Met de tram, bus en trein in de buurt kun je alle kanten op.


Maatschappelijke bijdrage

Voor deze tijdelijke werkruimte zijn we op zoek naar een enthousiaste ondernemer die het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan de community op deze locatie. Juist deze verplichte maatschappelijke bijdrage maakt het verschil ten opzichte van andere locaties, iets doen voor een ander, dat vinden wij belangrijk.

Regelmatig organiseren wij activiteiten en ook van de bewoners en ondernemers wordt gevraagd een steentje bij te dragen.

Ben je op zoek naar een ruimte voor workshops, een dagbesteding of je (startende) onderneming naar een hoger level te tillen? Hier kan het! Wij staan open voor ideeën qua invulling en gaan hier graag met je over in gesprek!

Hoe zien de werkruimtes in Amersfoort eruit en wat kost het?

Wij hebben per direct twee mooie bedrijfsruimtes beschikbaar:

Ruimte K.i. heeft een afmeting van ongeveer 145 m² en beschikt over een vloer, keuken, badkamer, 2 toiletten, apart kantoor en ligt aan de tuin. Deze is voor alle bewoners en ondernemers toegankelijk is. De huurprijs bedraagt € 906,25 excl. btw per maand. Servicekosten bedragen € 561,17 excl. btw per maand.

Ruimte K.f. is ongeveer 20 m² groot en beschikt over enkel een vloer. De huurprijs bedraagt € 126,63 excl. btw per maand. Servicekosten bedragen € 77,38 excl. btw per maand.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze werkruimte.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.