Werkruimte Arnhem

Helaas!
Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar... deze werkruimte wel! Misschien vind je deze ook interessant?
Alle werkruimtes

Samenvatting

Tijdelijke werkruimtes beschikbaar in Arnhem In Arnhem beheren wij fijne werkruimtes. Deze locatie is geschikt voor kantoorhouders. Benieuwd waarom dit… Meer informatie ↓
€ 400,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1988
m2
60
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Tijdelijke werkruimtes beschikbaar in Arnhem

In Arnhem beheren wij fijne werkruimtes. Deze locatie is geschikt voor kantoorhouders. Benieuwd waarom dit dé perfecte locatie is voor jouw onderneming? Lees snel verder!

De ligging en bereikbaarheid van Arnhem

Het project is gelegen op toplocatie. Reis je met het openbaar vervoer? Op enkele minuten afstand vind je meerdere bushaltes. Kom je met de auto? Dan zit je zo op de N325 of A12. Even wat boodschappen nodig? In 5 minuten ben je bij de winkels en in 10 minuten in het centrum van Arnhem. Oh, en je auto kun je gemakkelijk gratis voor de deur parkeren, wel zo handig!

Hoe zien de werkruimtes in Arnhem eruit?

In dit project hebben we een fijne en ruime werkruimte beschikbaar. De werkruimte bestaat uit twee aaneengeschakelde ruimtes, met een totale oppervlakte van 60 m². Genoeg ruimte dus! Verder vind je in het pand een gezamenlijke ruimte met een keuken.

Wat kost werken in Arnhem bij Gapph?

Je krijgt van ons een op basis van een bruikleenovereenkomst. Je hebt al een ruimte in dit pand voor € 400,- per maand. Dit is inclusief gas, water en licht.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze werkruimte.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.

Meer over wonen in Arnhem

Arnhem is een stad en gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente telt zo’n 155.000 inwoners en ligt aan de Nederrijn, de IJssel en de Sint-Jansbeek. De stad ligt aan beide zijden van de Rijn en staat internationaal bekend om de Slag om Arnhem.

Als Arnhemmer kun je heerlijk genieten in het Sonsbeekpark. In het park vind je rust en romantiek maar het bruist er ook van de energie tijdens tal van evenementen die er plaatsvinden. Verspreid door het park vind je diverse restaurants met schitterende terrassen, musea, trouwlocaties en zalen voor zakelijke bijeenkomsten. De stad Arnhem is tevens een bekende uitgaansstad.

Centraal gelegen ligt de Korenmarkt met voornamelijk grandcafés, discotheken, clubs en grote terrassen. Ook heeft Arnhem één van de mooiste treinstations van Nederland. Het heeft prachtige perron-overkappingen gekregen, hierdoor komt er veel licht binnen en voelt het ruimtelijk aan.

Handige links Arnhem