Werkruimte Beverwijk

tijdelijke werkruimte

Hilbersplein

Samenvatting

Werkruimte in Beverwijk Deze ruimte biedt veel mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een eigen kantoor waar je… Meer informatie ↓
€ 250,- p.m.
anno
1944
m2
50
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Werkruimte in Beverwijk

Deze ruimte biedt veel mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een eigen kantoor waar je klanten kunt ontvangen, een rustige plek om je werk te doen, of zelfs om yogalessen of therapieën te geven, het kan hier allemaal. En dat voor een betaalbare prijs: slechts € 250,- per maand exclusief gas, water en licht. De totale ruimte beslaat ongeveer 50 vierkante meter, perfect voor het starten van je eigen onderneming of activiteit.

Meer informatie over Beverwijk

Beverwijk heeft veel te bieden voor zowel bewoners als bezoekers. Bekend om zijn levendige markttradities, staat de Beverwijkse Bazaar hoog op de lijst van attracties. Deze enorme overdekte markt is een smeltkroes van culturen en biedt alles, van exotisch eten tot kleding en elektronica.

Historisch gezien is Beverwijk ook rijk aan erfgoed. Het middeleeuwse Kasteel Adrichem, dat dateert uit de 13e eeuw, is een fascinerende bezienswaardigheid voor geschiedenisliefhebbers. Niet ver daarvandaan strekken de duinen en stranden zich uit, met Wijk aan Zee als een favoriete bestemming voor zonzoekers en natuurliefhebbers.

Sportliefhebbers kennen Beverwijk vanwege het IJmond Stadion, de thuisbasis van voetbalclub Telstar. De stad heeft een sterke industriële achtergrond, ooit bekend om zijn ijzer- en staalproductie, met de Hoogovens (nu Tata Steel) als iconische voorbeeld van de economische geschiedenis van de regio.

Cultuur speelt ook een belangrijke rol in Beverwijk. Het hele jaar door zijn er festivals en evenementen die de lokale gemeenschap versterken en bezoekers aantrekken. Kortom, Beverwijk combineert een rijke geschiedenis met moderne levendigheid, waardoor het een boeiende bestemming is voor iedereen die op zoek is naar diversiteit en dynamiek in een Nederlandse stad.

Kijk je even mee?Hoe ziet jouw werkruimte eruit?

Je krijgt hier de beschikking over ongeveer 50 vierkante meter. De omgeving is rustig en er zijn voldoende voorzieningen in de buurt. Natuurlijk is er een keuken en een toilet aanwezig. Parkeren is gemakkelijk, recht voor de deur. Maak hier je eigen comfortabele werkruimte van!

Wat kost deze werkruimte via Gapph in Beverwijk?

Je kunt de hele ruimte gebruiken voor slechts € 250,- per maand. We bieden een bruikleencontract aan. Je bent zelf verantwoordelijk voor gas, water en elektra, maar voor die prijs is dat toch geen geld, toch?

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze werkruimte.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.