Werkruimte Breda

Helaas!
Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar... deze werkruimte wel! Misschien vind je deze ook interessant?
Alle werkruimtes

Samenvatting

Verschillende werkruimtes in Breda In Breda hebben we in een kantoorpand meerdere gave werkruimtes tot onze beschikking gekregen. Handig als… Meer informatie ↓
€ 250,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1982
m2
25
kamer
1

Meer informatie

Verschillende werkruimtes in Breda

In Breda hebben we in een kantoorpand meerdere gave werkruimtes tot onze beschikking gekregen. Handig als je als ondernemer in Breda je werkzaamheden in het centrum wil verrichten!

Werkruimtes Breda zien er zo uit:

De werkruimtes zijn voorzien van vloerbedekking en variëren in grootte van 25 tot 40m².

Alle ruimtes bevinden zich op de begane vloer of de 1ste verdieping. Dat is wel zo handig, want er is geen werkende lift aanwezig. Er is een pantry oftewel, inloopkeukentje aanwezig waar je gebruik kunt maken van de aanwezige faciliteiten.

Opmerkelijk: veel ruimtes worden verwarmd met infraroodpanelen. Infraroodverwarming is een stuk duurzamer dan gasverwarming. Maar dus voor jou ook helemaal inbegrepen bij de bruikleenkosten!

Vervoer en afstanden vanaf de werkruimte

De werkruimte ligt binnen de ring van Breda en dus zijn alle faciliteiten gemakken van het stadscentrum bij de hand. Winkels genoeg dus. De bushalte ligt om de hoek op 200 meter afstand. Er is betaald parkeren om de hoek.

Wil je met de trein komen? Dan ligt het centraal station op 2 km afstand. Dat is 8 minuten fietsen of 13 minuten met de bus (volgens Google).

Wat kosten werkruimtes in Breda bij Gapph?

Je betaalt voor deze werkruimtes een all-in bedrag van € 250,- per maand. Daar komen nog wel 10 tot 15 euro bij aan servicekosten. Het voordeel is dus dat je geen stookkosten hebt en gratis gebruik kunt maken van water en elektra.
Je krijgt als je hier je onderneming wil vestigen een bruikleencontract van ons.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze werkruimte.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.