Werkruimte Delft

Helaas!
Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar... deze werkruimte wel! Misschien vind je deze ook interessant?
Alle werkruimtes

Samenvatting

Zowel voor de startende als doorgewinterde ondernemer een unieke kans! De ideale locatie voor een sport-/ of muziekvereniging, dansschool, het… Meer informatie ↓
€ 460,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
2002
m2
250
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Zowel voor de startende als doorgewinterde ondernemer een unieke kans!

De ideale locatie voor een sport-/ of muziekvereniging, dansschool, het geven van workshops of atelier. De ruimte bestaat uit een grote zaal met podium, bar, keuken en toiletten op de begane grond. Middels een trap toegang tot de eerste verdieping met vide waar zich nog twee kantoren bevinden. Meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein. Dit kan allemaal van jou zijn! Want wij zijn op zoek naar één ondernemer voor het gehele pand!

Gapph VastgoedbeheerDe stad Delft

Bereikbaarheid werkruimte

De ruimte ligt op bedrijventerrein Tanthof-Oost, aan een fietsroute met het NS- Station Delft Zuid op loopafstand. Diverse opstapplaatsen van buslijnen liggen eveneens in de buurt. Via de Kruishuisweg is er een directe aansluiting op de A-13 (Den Haag- Rotterdam) en de A-4 (Delft/ Den Haag- Amsterdam), de A-12 richting Utrecht ligt eveneens op enkele autominuten.

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten bedragen € 450,- exclusief gas, water en elektra. Voor deze prijs heb je een heel gebouw tot je eigen beschikking!

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze werkruimte.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.