Werkruimte Delft

Helaas!
Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar... deze werkruimte wel! Misschien vind je deze ook interessant?
Alle werkruimtes

Samenvatting

Enthousiaste ondernemer gezocht! Wil jij in dit mooie pand in het centrum van Delft als werklocatie hebben? Dan is dit… Meer informatie ↓
€ 330,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1865
m2
36
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Enthousiaste ondernemer gezocht!

Wil jij in dit mooie pand in het centrum van Delft als werklocatie hebben? Dan is dit je kans! Wij zoeken een (startende) ondernemer of creatief persoon voor tijdelijk gebruik van deze werkruimte in dit monumentale pand. 

Tijdelijke werkruimte voor kunstenaars, atelierhouders en ondernemers

Deze ruimte is erg ruim, geschikt dus voor verschillende soorten werkzaamheden. De ruimte is ongeveer 36m² en is voorzien van een prettige lichtinval. Er is plek voor kunstenaars, atelierhouders of ondernemers die op een verantwoordelijke manier hun creativiteit kunnen uiten. De werkruimte is voorzien van stoffering (raam en vloerbekleding).

Locatie in Delft

Dit prachtige pand met werkruimtes is gelegen midden in het centrum van Delft. De originele functie van het monumentale pand is een locatie om onderwijs te geven. Delft profileert zich met de technische universiteit en met verscheidene onderzoeksinstituten tot een echte kennisstad. Tevens heeft Delft een goede werkgelegenheid en is het een prachtige stad voor (startende) ondernemers.

Openbaar vervoer in de buurt

Openbaar vervoer (Station Delft) en een openbare fietsenstalling zijn naast je voordeur aanwezig. Diverse parkeergarages vind je op loopafstand. Het bereik is dus bijzonder goed. Binnen enkele minuten loop je door de kleine straatjes zo het gezellige en historische centrum in.

Bekijk de stad Delft!

Gapph VastgoedbeheerDe stad Delft

Maandelijkse kosten

Voor deze tijdelijke werkruimte betaal je slechts € 330,- per maand. Dit is inclusief gas, water en elektra, excl. btw.


Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze werkruimte.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.