Werkruimte Delft

Helaas!
Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar... deze werkruimte wel! Misschien vind je deze ook interessant?
Alle werkruimtes

Samenvatting

Ben jij een ondernemer die het beste zijn werk kan doen in een rustige en inspirerende omgeving? Zoek je een… Meer informatie ↓
€ 380,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1980
m2
25
kamers
2

Meer informatie

Ben jij een ondernemer die het beste zijn werk kan doen in een rustige en inspirerende omgeving? Zoek je een eigen ruimte die je kan omtoveren tot werkplek? Dan heeft Interveste de perfecte locatie voor je! We garanderen je dat je verrast zal zijn door de unieke locatie. Je krijgt twee ruimtes tot je beschikking die samen ongeveer een oppervlakte hebben van 25m². En de locatie is ideaal!

Over de locatie

Dit prachtige pand met werkruimtes is gelegen in het centrum van Delft. Delft profileert zich met de technische universiteit en met verscheidene onderzoeksinstituten tot een echte kennisstad. De TU Delft speelt hier ook een goede rol als aantrekking op studenten die zich in deze stad vestigen en verder ontwikkelen. Tevens heeft Delft een goede werkgelegenheid en is het een prachtige stad voor (startende) ondernemers.

Openbaar vervoer (Station Delft) en een openbare fietsenstalling zijn in de omgeving aanwezig. Diverse parkeergarages vind je op loopafstand. Het bereik is dus bijzonder goed. Binnen enkele minuten loop je door de kleine straatjes zo het gezellige en historische centrum in.

Gapph VastgoedbeheerDe stad Delft

Maandelijkse kosten

Voor deze tijdelijke werkruimte betaal je slechts € 380,00 per maand. Dit is exclusief gas, water en elektra, excl. btw.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woning.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze werkruimte.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.