Werkruimte Deventer

Helaas!
Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar... deze werkruimte wel! Misschien vind je deze ook interessant?
Alle werkruimtes

Samenvatting

Ben jij op zoek naar werkruimte in Deventer? Deze zeer nette locatie is per direct beschikbaar. Ben jij een (startende)… Meer informatie ↓
€ 300,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1989
m2
25
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Ben jij op zoek naar werkruimte in Deventer?

Deze zeer nette locatie is per direct beschikbaar. Ben jij een (startende) ondernemer die op zoek is naar een werkruimte voor jouw bedrijf? Wij bieden diverse werkruimtes in dit bedrijfspand beschikbaar op basis van antikraak. 

Wat kan deze tijdelijke werkruimte jou bieden?

De ruimtes in het kantoorpand verschillen van grootte. Zo heb je werkruimtes met een wat kleinere oppervlakte (25m²), variërend tot werkruimtes met een grotere oppervlakte (200m²).

Voorzieningen van het kantoorpand in Deventer

Het kantoorpand in Deventer bevat verschillende voorzieningen waardoor jij prettig kunt werken. Denk hierbij aan een systeemplafond met verlichtingsarmaturen, topkoeling, airco units, pantry's, toiletten en een liftinstallatie. 

Parkeren bij jouw tijdelijke werkruimte

Het kantoorgebouw beschikt over voldoende parkeerplekken zodat jij de auto gemakkelijk dichtbij kunt parkeren. 

Wat kost tijdelijke werkruimte in Deventer?

De tijdelijke werkruimtes die in Deventer beschikbaar komen, kosten € 300,- per maand. Dit bedrag is reeds inclusief gas, water en elektra. Dat is pas voordelig werken! 


Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze werkruimte.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.