Werkruimte Hilversum

Helaas!
Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar... deze werkruimte wel! Misschien vind je deze ook interessant?
Alle werkruimtes

Samenvatting

Tijdelijke werkruimte beschikbaar in Hilversum In Hilversum beheren wij een ruime kantoorruimte op een toplocatie. Ben jij op zoek naar… Meer informatie ↓
€ 250,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1998
m2
100
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Tijdelijke werkruimte beschikbaar in Hilversum

In Hilversum beheren wij een ruime kantoorruimte op een toplocatie. Ben jij op zoek naar een grote, professionele ruimte voor jouw onderneming en ben je benieuwd waarom dit de perfecte locatie is? Lees dan verder.

De ligging en bereikbaarheid van Hilversum

De ligging van dit pand is ideaal, direct naast het Centraal Station Hilversum. Dit betekent dat de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend is. Alle gemakken liggen bovendien binnen handbereik. Met slechts een paar minuten lopen bevind je je in het centrum van Hilversum, waar je naast grote ketens ook kleine boetiekjes, eetgelegenheden en supermarkten vindt, te midden van een mooie mix van architectuur. Als je met de auto komt, kun je deze tijdens kantoortijden gratis parkeren in de parkeergarage.

Over Hilversum

Hilversum is een stad en gemeente in Noord-Holland, ook wel bekend als de bruisende mediastad in het groen. De stad wordt omringd door bossen van Natuurmonumenten en het Goois Natuurreservaat, en met het mediapark als hart is Hilversum het epicentrum van de entertainmentindustrie in Nederland.


Hoe zien de werkruimtes in Hilversum eruit en wat kost het?

Naast de ideale locatie biedt het pand ook aantrekkelijke interieurs. Of je nu op zoek bent naar een ruimte van 100m², 50m² of 25m², wij hebben de ideale werkruimte voor jou in Hilversum.
Je krijgt van ons een contract op bruikleenbasis. De kosten zijn afhankelijk van het aantal m2. De maandelijkse kosten zijn vanaf € 250,- per maand, inclusief gas, water en elektra. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze werkruimte.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.