Werkruimte Hoofddorp

tijdelijke werkruimte

Jupiterstraat

Samenvatting

Tijdelijke werkruimtes in Hoofddorp In Hoofddorp hebben we verschillende toffe werkruimtes ter beschikking! Ben jij (beginnend) ondernemer en zoek jij… Meer informatie ↓
€ 300,- p.m. all-in 
anno
2003
m2
100
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Tijdelijke werkruimtes in Hoofddorp

In Hoofddorp hebben we verschillende toffe werkruimtes ter beschikking! Ben jij (beginnend) ondernemer en zoek jij een plek voor jouw bedrijf? De ruimtes bieden een ideale bestemming voor bijvoorbeeld een fotostudio, dansschool, ateliers of een opslag.

Hoe zien de werkruimtes in Hoofddorp eruit?

In dit project hebben we fijne en ruime werkruimtes beschikbaar. Er is 1 grote ruimte beschikbaar of meerdere kleinere ruimtes. Het totale oppervlak is ongeveer 100m². Genoeg ruimte dus! Ook schijnt er voldoende daglicht naar binnen. De ramen zijn van buiten geblindeerd, wat toch zorgt voor privacy. Verder vind je in het pand een gezamenlijke ruimte met een keukenblokje.

De ligging en bereikbaarheid van Hoofddorp

Het project is gelegen op toplocatie. Reis je met het openbaar vervoer? Op enkele minuten afstand vind je het centraal station van Hoofddorp en meerdere bushaltes. Kom je met de auto? Dan zit je zo op de N201 of de A4. En je auto, die kun je gemakkelijk gratis voor de deur parkeren, wel zo handig!

Wat kost werken in Hoofddorp via Gapph?

Je krijgt van ons een contract op basis van een bruikleenovereenkomst. Je hebt een ruimte in dit pand voor € 300,- per maand exclusief BTW. Dit is inclusief gas, water en licht.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze werkruimte.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.