Werkruimte Hoorn

tijdelijke werkruimte

Johannes Poststraat

Samenvatting

Werkruimte in Hoorn Deze bedrijfsruimte is geschikt voor velerlei doelen. Of het nu gaat om je eigen kantoorruimte waar je… Meer informatie ↓
€ 350,- p.m.
anno
1959
m2
40
kamer
1

Meer informatie

Werkruimte in Hoorn

Deze bedrijfsruimte is geschikt voor velerlei doelen. Of het nu gaat om je eigen kantoorruimte waar je klanten kunt ontvangen, of gewoon een ruimte om rustig je kantoorwerk te doen. Of wie weet wil je er wel yogalessen of therapieën geven. Het kan hier allemaal. En het is niet duur. Want voor minder dan een tientje per vierkante meter zit je hier al met je eigen onderneming of activiteit. De hele ruimte is ongeveer 40 vierkante meter.

Meer informatie over Hoorn

Dat Hoorn een prachtige stad om in te wonen of werken moge duidelijk zijn. Hoorn is gelegen aan het Markermeer en is van oudsher een historische havenstad, mede door het VOC verleden. De handelsstad beleefde zijn hoogtijdagen dan ook rond de 17e eeuw.

Het is ook geen wonder dat je er tal van monumentale panden en oude pakhuizen vindt. Je kunt er met boottochten het IJsselmeer op gaan, want de havens bieden tal van oude en moderne boten een ligplaats. Een bezienswaardigheid op zich.

Musea in Hoorn

Je kunt ook een van de vele musea in Hoorn bezoeken. Zo vind je er Museum Stoomtram Hoorn - Medemblik, Museum van de 20e Eeuw en het Westfries Museum. Het stoomtrammuseum is wel echt een aanrader, want je kunt hier met de boot van Enkhuizen naar Medemblik en dan met de stoomtrein door naar Hoorn. Een fantastische ervaring!

Wat kost deze werkruimte in Hoorn?

De volledige ruimte kan worden gebruikt voor slechts € 350,- per maand. Je krijgt van ons dan een bruikleencontract. Dan komt er nog wel een heel klein bedrag bij voor de servicekosten, namelijk € 1,20 (voor de glasverzekering). Je dient wel zelf je gas, water en elektra te verzorgen. Maarre... Dat is geen geld toch?

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze werkruimte.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.