Werkruimte IJsselstein

Helaas!
Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar... deze werkruimte wel! Misschien vind je deze ook interessant?
Alle werkruimtes

Samenvatting

Tijdelijke werkruimtes beschikbaar in IJsselstein In IJsselstein beheren wij ruime werkruimtes in een voormalig schoolgebouw. Ben jij op zoek naar… Meer informatie ↓
€ 250,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1966
m2
50
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Tijdelijke werkruimtes beschikbaar in IJsselstein

In IJsselstein beheren wij ruime werkruimtes in een voormalig schoolgebouw. Ben jij op zoek naar een kantoorruimte of een atelierruimte en ben je benieuwd waarom dit een toplocatie is voor jouw onderneming? Lees dan verder.

De ligging en bereikbaarheid van IJsselstein

De ligging van dit pand is ideaal. Je zit namelijk in het centrum van IJsselstein, wat betekent dat je alle gemakken binnen handbereik hebt! Op loopafstand vind je namelijk heel wat winkels en supermarkten voor je dagelijkse boodschappen. Reis je met het openbaar vervoer? Ook dan is dit voor jou de ideale locatie. Op minder dan 5 minuten lopen pak je de tram of bus. Je auto kun je gratis parkeren voor de deur.

Hoe zien de werkruimtes in IJsselstein eruit en wat kost het?

Dit is een project waar verschillende ondernemers werken en herinneringen maken. Vind jij het leuk om samen zorg te dragen voor dit project? Dan is deze plek iets voor jou!

Omdat dit pand voorheen een school was, dienen de klaslokalen nu als werkruimtes. De oppervlaktes van de ruimtes zijn ongeveer 50 m². Zoek je toch nog een wat grotere ruimte? Voor iedereen is er een passende ruimte beschikbaar.

Je krijgt van ons een contract op bruikleenbasis. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de ruimte. De maandelijkse kosten zijn vanaf € 250,- per maand, inclusief gas, water en elektra. Hier komen nog maandelijks € 14,- aan servicekosten bij.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze werkruimte.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.