Werkruimte IJsselstein

Helaas!
Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar... deze werkruimte wel! Misschien vind je deze ook interessant?
Alle werkruimtes

Samenvatting

Mooie werkruimtes en ateliers in IJsselstein We hebben twee prachtige werkruimtes beschikbaar in een winkelpand in IJsstelstein. Zoek jij een… Meer informatie ↓
€ 200,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1920
m2
100
kamers
3

Meer informatie

Mooie werkruimtes en ateliers in IJsselstein

We hebben twee prachtige werkruimtes beschikbaar in een winkelpand in IJsstelstein. Zoek jij een mooie werkruimte of atelierruimte in hartje IJsselstein voor een aantrekkelijk maandbedrag? Dan is dit de uitgelezen kans voor jou!

Ideaal als kantoor of atelier

De werkruimtes bevinden zich op de begane grond van een mooi winkelpand. Ze hebben een gebruiksoppervlakte van ongeveer 100 m² en 135 m² en bestaan beide uit meerdere vertrekken. Ook vind je in beide werkruimtes een kleine pantry met een wateraansluiting, ideaal om je koffie en thee te zetten. Deze werkruimtes lenen zich perfect voor het gebruik als atelierruimte of kantoor.

De ligging en bereikbaarheid van IJsselstein

De ligging van dit pand is ideaal. Je zit namelijk in het centrum van IJsselstein, wat betekent dat je alle gemakken binnen handbereik hebt! Op loopafstand vind je namelijk heel wat winkels en supermarkten voor je dagelijkse boodschappen. Reis je met het openbaar vervoer? Ook dan is dit voor jou de ideale locatie. Op minder dan 5 minuten lopen pak je de tram of bus. Je auto kun je gratis parkeren voor de deur.
Wat kost een werkruimte in IJsselstein?

Deze prachtige werkruimtes zijn beschikbaar voor een all-in bedrag van slechts € 200,- per maand. Dit bedrag is dus inclusief het gebruik van gas, water en elektriciteit. Voor het gebruik van deze tijdelijke werkruimtes sluiten we een bruikleenovereenkomst met elkaar af. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze werkruimte.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.