Werkruimte Leerdam

Helaas!
Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar... deze werkruimte wel! Misschien vind je deze ook interessant?
Alle werkruimtes

Samenvatting

Tijdelijke werkruimtes beschikbaar in Leerdam In Leerdam beheren wij deze fantastische locatie. Dit pand is geschikt voor zowel kantoorhouders als… Meer informatie ↓
€ 260,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1974
m2
25
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Tijdelijke werkruimtes beschikbaar in Leerdam

In Leerdam beheren wij deze fantastische locatie. Dit pand is geschikt voor zowel kantoorhouders als voor creatieve ondernemers (schoon werken). Er zijn meerdere ruimtes beschikbaar en er is plek voor in totaal 5 ondernemers.

Daarnaast deel je deze locatie met bewoners die hier een heerlijke tijdelijke woonplek creëren. Vind jij het dus leuk om samen zorg te dragen voor dit project? Dan is deze plek iets voor jou!

De ligging en bereikbaarheid van Leerdam

De ligging van dit pand is ideaal. Op loopafstand vind je namelijk het treinstation en een supermarkt voor je dagelijkse boodschappen. Het gezellige centrum van Leerdam bereik je binnen 5 minuten met de fiets.

Hoe zien de werkruimtes in Leerdam eruit en wat kost het?

Zoek je een grote ruimte of misschien toch iets kleiner? Voor iedereen is er een passende ruimte beschikbaar. De ruimtes variëren in oppervlakte van circa 18 m² tot 50 m². Verder zijn in het pand alle voorzieningen aanwezig. Je krijgt van ons een contract op bruikleenbasis. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de kamers. De maandelijkse kosten bedragen € 7,50 per m² aan huur en € 2,78 per m² aan servicekosten. Dit is inclusief gas, water en licht.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze werkruimte.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.