Werkruimte Maarssen

tijdelijke werkruimte

Reigerskamp

Samenvatting

Werkruimte in Maarssen Deze ruimte biedt talloze mogelijkheden. Of je nu een eigen kantoor wilt om klanten te ontvangen, een… Meer informatie ↓
€ 250,- p.m. all-in 
anno
1976
m2
100
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Werkruimte in Maarssen

Deze ruimte biedt talloze mogelijkheden. Of je nu een eigen kantoor wilt om klanten te ontvangen, een rustige plek zoekt om te werken, of een locatie nodig hebt voor yogalessen of therapieën, hier kan het allemaal. En dat voor een aantrekkelijke prijs van slechts € 250,- per maand, inclusief gas, water en elektriciteit. Met een totale oppervlakte van ongeveer 100 m² is deze ruimte ideaal voor het starten van je eigen onderneming of activiteit.

Meer informatie over Maarssen

Maarssen ligt aan de rivier de Vecht en staat bekend om zijn schilderachtige omgeving, met veel historische panden en prachtige natuur. Maarssen heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen en was vroeger een populaire plek voor rijke Amsterdammers om hun buitenhuizen te bouwen.

Tegenwoordig is Maarssen een levendige gemeenschap met diverse voorzieningen, waaronder winkels, restaurants en scholen. Het is goed bereikbaar via de A2 en heeft een eigen treinstation, wat het een aantrekkelijke woon- en werkplek maakt voor mensen die in de regio Utrecht en Amsterdam werken.

De combinatie van historische charme en moderne faciliteiten maakt Maarssen een unieke en aantrekkelijke locatie.

Kijk je even mee?Hoe ziet jouw werkruimte eruit?

Je hebt hier de beschikking over maar liefst 100 m², verdeeld over minimaal drie ruimtes. Dankzij de grote ramen is er veel lichtinval, wat zorgt voor een aangename werkomgeving. Hoewel dit pand geen verwarming heeft, is het toegestaan om een elektrisch kacheltje te gebruiken. De omgeving is rustig en er zijn voldoende voorzieningen in de buurt. Natuurlijk is er zowel een keuken als een toilet aanwezig. Parkeren is gemakkelijk, recht voor de deur. Maak van deze ruimte jouw eigen comfortabele werkplek!

Wat kost deze werkruimte via Gapph in Maarssen?

Je kunt de hele ruimte gebruiken voor slechts € 250,- per maand, inclusief gas, water en elektriciteit. We bieden een bruikleencontract aan. Dat is toch een geweldige deal?

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze werkruimte.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.