Werkruimte Mierlo

tijdelijke werkruimte

Dorpsstraat 103

Samenvatting

Tijdelijke atelierruimte beschikbaar in Mierlo In Mierlo beheren wij een voormalig schoolgebouw, perfect voor creatieve ondernemers. Lijkt het je leuk… Meer informatie ↓
€ 216,- p.m. all-in 
anno
1930
m2
30
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Tijdelijke atelierruimte beschikbaar in Mierlo

In Mierlo beheren wij een voormalig schoolgebouw, perfect voor creatieve ondernemers. Lijkt het je leuk om samen met andere creatievelingen deze locatie te beheren? We vertellen je graag meer!

De ligging en bereikbaarheid van Mierlo

Deze locatie ligt in een rustige wijk nabij het centrum en is uitstekend bereikbaar via de weg, met belangrijke snelwegen zoals de A67 in de buurt. Openbaar vervoer verbindt het dorp met steden als Eindhoven en Helmond. In het centrum van Mierlo vind je voldoende winkels voor je dagelijkse boodschappen, evenals leuke boetiekjes en gezellige eetcafés

Eindhoven om de hoek

Eindhoven, bekend als de lichtstad van Nederland, is een bruisende stad in Noord-Brabant. Het is de geboorteplaats van techgigant Philips, wat de stad tot een centrum van innovatie en design heeft gemaakt. De stad is rijk aan cultuur met musea zoals het Van Abbemuseum en het jaarlijks terugkerende lichtfestival GLOW. Eindhoven biedt een mix van moderne architectuur, levendige straatkunst, en gezellige cafés, wat het een dynamische bestemming maakt voor zowel inwoners als bezoekers.

Kijk je even mee?Hoe ziet de atelierruimte in Mierlo eruit?

Onze atelierruimtes zijn ideaal voor creatieve ondernemers! Met hoge plafonds, grote ramen en veel natuurlijk licht zijn ze perfect voor al je artistieke projecten. De ruime klaslokalen zijn flexibel in te richten voor schilderen, beeldhouwen, design en meer. Je nieuwe atelier is ongeveer 20 m² groot.

Wat kost jouw atelier in Mierlo bij Gapph?

Voor slechts € 216 per maand krijg je een werkruimte op basis van een bruikleenovereenkomst. Deze prijs is inclusief gas, water en licht.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze werkruimte.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.