Werkruimte Rotterdam

tijdelijke werkruimte

Haringvliet

Samenvatting

Tijdelijke werkruimtes beschikbaar in Rotterdam In het voormalige Havenziekenhuis in hartje Rotterdam hebben wij tijdelijke werkruimtes beschikbaar.De originele ziekenhuis- en… Meer informatie ↓
€ 102,- p.m.
anno
1937
m2
11
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Tijdelijke werkruimtes beschikbaar in Rotterdam

In het voormalige Havenziekenhuis in hartje Rotterdam hebben wij tijdelijke werkruimtes beschikbaar.

De originele ziekenhuis- en behandelkamers zijn omgetoverd tot tijdelijke woon- en werkunits. Het Hospitaal is van alle gemakken voorzien. Vind jij het leuk om samen met andere ondernemers en bewoners zorg te dragen voor deze toffe plek? Dan zoeken we jou!

De ligging en bereikbaarheid van het Haringvliet

Het Haringvliet is gelegen midden in het centrum van Rotterdam. Zin om een terrasje te pakken? Stap de deur uit en je staat direct in de gezellige Oude Haven. Even naar de Koopgoot? Ook daar ‘loopie zo naar toe te lopen’. En op slechts 15 minuten wandelen vind je station Blaak. Op dit ov-knooppunt kun je de metro, bus, tram of trein pakken.

Hoe zien de werkruimtes het Haringvliet eruit?

Wonen of werken in het Haringvliet is een unieke ervaring. De originele ziekenhuis- en behandelkamers zijn namelijk omgetoverd tot tijdelijke woon- en werkunits. Ook is het pand van alle gemakken voorzien. Zo vind je er een gedeelde keuken en een (zonnig) dakterras.

Wat kost werken in het Haringvliet bij Gapph?

In het gebouw zijn verschillende werkruimtes beschikbaar, variërend in grootte van 11 m² tot 125 m². De maandelijkse kosten zijn gebaseerd op de grootte van de ruimte. Voor de kleinste ruimte van 11m betaal je maandelijks € 102,- . De grootste ruimte heeft een oppervlakte van 125 m² en is maandelijks € 1000,-. Daarnaast betaal je nog een bedrag aan servicekosten, de hoogte van dit bedrag is ook weer afhankelijk van de grootte van de kamer en kan variëren van € 350,- tot € 1050,- per maand.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze werkruimte.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.