Sint-Michielsgestel

tijdelijke werkruimte

Theerestraat

Samenvatting

Tijdelijke werkruimtes in Sint-Michielsgestel In Sint-Michielsgestel beheren wij deze prachtige monumentale locatie! We hebben verschillende toffe werkruimtes ter beschikking! Wil… Meer informatie ↓
€ 350,- p.m. all-in 
anno
1930
m2
35
kamers
10
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Tijdelijke werkruimtes in Sint-Michielsgestel

In Sint-Michielsgestel beheren wij deze prachtige monumentale locatie! We hebben verschillende toffe werkruimtes ter beschikking! Wil jij als (creatieve) ondernemer, start-up of kunstenaar (schoon werken) een betaalbare werkruimte? En vind je het leuk om samen met andere ondernemers onder één dak te werken? Deze toplocatie laat je ondernemershart sneller kloppen!

Hoe zien de werkruimtes in Sint-Michielsgestel eruit?

Stel je voor: je werkt in een prachtig monumentaal pand met hoge plafonds, omringd door een inspirerende omgeving. Dit karakteristieke gebouw biedt niet alleen representatieve ontvangstruimtes, maar ook een inspirerende werkomgeving die je creativiteit en productiviteit zal stimuleren. De werkruimtes variëren in grootte van 35 tot 75 m².

Hier kun je samen met andere ondernemers onder één dak werken, wat zorgt voor een dynamische en inspirerende werksfeer. Spontane ontmoetingen en inspirerende gesprekken gegarandeerd. Dit biedt de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Met circa 20 parkeerplaatsen direct voor de deur is er altijd plek voor jou en je klanten, waardoor deze locatie niet alleen mooi en inspirerend, maar ook praktisch is.

Deze locatie heeft alles!

Creëer je eigen inspirerende kantoorruimte, ingericht naar jouw smaak en behoeften. Ideaal voor kunstenaars die behoefte hebben aan ruimte en licht. Werk samen met andere creatieve geesten en deel ideeën en inspiratie. Ontvang klanten in een representatieve omgeving die indruk maakt. Organiseer workshops of inspirerende bijeenkomsten in een unieke setting.
Kortom, deze locatie biedt alles wat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien en bloeien.

Werken in een Monumentaal Pand

We verwelkomen graag ondernemers in dit prachtige monumentale pand, die oog hebben voor de omgeving en betrokkenheid. Het is belangrijk dat er zorgvuldig wordt omgegaan met de natuur en de omgeving van het pand. We verwachten dat je een helpende hand biedt waar nodig en omkijkt naar elkaar en de andere gebruikers van het terrein.

Op het terrein bevindt zich ook Kentalis, een organisatie die er is voor mensen die slechthorend, doof, doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben. Zij bieden onderzoek, zorg en onderwijs aan deze doelgroepen.

Omdat het pand monumentaal beschermd is, zijn aanpassingen aan de ruimtes niet toegestaan. Dit betekent dat je niet mag boren of andere wijzigingen aanbrengen. Ben jij de zorgzame en betrokken ondernemer die wij zoeken?

De ligging en bereikbaarheid in Sint-Michielsgestel

Op nog geen 5 minuten rijden vanaf de A2 kom je te werken. Vanuit daar reis je gemakkelijk naar Eindhoven of Den Bosch. Reis je met het openbaar vervoer? Op enkele minuten afstand vind je een bushalte.

Het centrum van Sint-Michielsgestel ligt echt om de hoek! Dit charmante en levendige centrum, met veel groen en mooie pleinen, draagt bij aan de aangename en ontspannen sfeer. Het dorp heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen, wat te zien is aan de historische gebouwen en sfeervolle straatjes.

In het centrum vind je diverse winkels, gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van lokale specialiteiten. De markt, die regelmatig plaatsvindt, trekt zowel bewoners als bezoekers aan met een verscheidenheid aan kraampjes en producten. Het is de ideale plek voor een lunch!

Een fijne wandeling tijdens de lunch? Dat kan ook!

De Pettelaarse Schans en het omliggende gebied bieden interessante wandelroutes met zowel natuur als cultuurhistorische elementen. Het is een groene oase waar je kunt genieten van rust en natuurlijke schoonheid. Ten zuiden van Sint-Michielsgestel ligt landgoed Haanwijk, een prachtig natuurgebied met bossen, weilanden en historische gebouwen. De wandelroutes voeren je langs oude boerderijen, statige landhuizen en door betoverende bossen. De Dommel stroomt door Sint-Michielsgestel en biedt diverse wandelmogelijkheden langs het water. De Dommelvallei is rijk aan flora en fauna en is een ideaal gebied voor natuurliefhebbers die willen genieten van de rust en het kabbelende water.

Kijk je even mee?

Wat kost werken in Sint-Michielsgestel via Gapph?

Je krijgt een contract op basis van een bruikleenovereenkomst voor de ruimtes in Sint-Michielsgestel. De kosten zijn als volgt:

  • Ruimtes kleiner dan 50 m² kosten € 10,- per m² per maand.
  • Ruimtes groter dan 50 m² kosten € 8,- per m² per maand.

Deze prijzen zijn inclusief gas, water en licht.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze werkruimte.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.