Werkruimte Tilburg

Helaas!
Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar... deze werkruimte wel! Misschien vind je deze ook interessant?
Alle werkruimtes

Samenvatting

Geweldige kans: Werkruimte Tilburg op een prachtige locatie. De ruimte beschikt over vloerbedekking én luifels.Op Industrieterrein Kraaiven staat dit prachtige… Meer informatie ↓
€ 270,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1960
m2
40
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Geweldige kans: Werkruimte Tilburg op een prachtige locatie. De ruimte beschikt over vloerbedekking én luifels.

Op Industrieterrein Kraaiven staat dit prachtige bedrijfspand. Momenteel hebben we in dit pand één werkruimte met een oppervlakte van 40 m² beschikbaar. De ruimte is gesitueerd op de eerste etage. Via de grote ramen heb je een goede lichtinval en de gehele ruimte is voorzien van een nette vloerbekleding en luifels. 

Recentelijk opgefrist en beveiligd

Het bedrijfspand is recentelijk nog helemaal opgefrist en opgeknapt. Hierdoor zien het pand en de werkruimtes er spik en span uit. Absoluut representatief voor elk bedrijf!

Ook beschikt het pand over verschillende pantry's en keurige toiletruimtes.


Het gebouw wordt continue beveiligt door camerabewaking en het staat op een volledig afsluitbaar en omheind terrein. Parkeerplaatsen zijn rondom het gebouw ruimschoots aanwezig.

Uitstekende ligging in TIlburg

De werkruimte heeft een goede bereikbaarheid richting uitvalswegen zoals de snelwegen A261 (Tilburg-Waalwijk) en A58 (Breda-Eindhoven en Breda-’s-Hertogenbosch).
Per openbaar vervoer is vanaf station Tilburg Centraal een goede bereikbaarheid. Bushaltes zijn in ongeveer 10 minuten loopafstand bereikbaar.
Het centrum van Tilburg is op 13 minuten rijafstand van het gebouw.

Een perfecte werkruimte voor menig ondernemer

Deze prachtige werkruimte is voor slechts € 270,- per maand in gebruik te nemen. Dit bedrag is inclusief gas, water en elektra. Voor starters of reeds gevestigde ondernemers!

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze werkruimte.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.