Werkruimte Udenhout

Helaas!
Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar... deze werkruimte wel! Misschien vind je deze ook interessant?
Alle werkruimtes

Samenvatting

Grote werkruimte in Udenhout Ben je op zoek naar een flinke ruimte om je onderneming te huisvesten? Dan is dit… Meer informatie ↓
€ 275,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1928
m2
75
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Grote werkruimte in Udenhout

Ben je op zoek naar een flinke ruimte om je onderneming te huisvesten? Dan is dit wellicht een fantastische optie. We zoeken een ondernemer die de grote ruimte van zo'n 60m² en twee kleinere ruimtes (samen ongeveer 15m²) goed kan gebruiken voor zijn activiteiten.

Over de werkruimte in Udenhout

Het pand aan de Schoorstraat staat bekend als Huize Vincentius. Het is inmiddels al bijna 100 jaar oud maar wordt door volledig in ere hersteld en bewoonbaar gemaakt zodat het weer jaren mee kan draaien en Udenhout zijn fraaie aangezicht aan deze straat kan behouden. Bij het ontwerp van het gebouw in de stijl van de Amsterdamse School werd rekening gehouden met mogelijke functiewijzigingen van ruimtes binnen het gebouw, wat de overlevingskans van het gebouw heeft vergroot.

Je krijgt via een eigen voordeur toegang tot de ruimte.

Wil je een kijkje nemen in het pand? Bekijk dan zeker even dit filmpje van BOEi:

Bereikbaarheid

Aangezien het gelegen is tussen Tilburg en 's-Hertogenbosch is de bereikbaar goed. Udenhout ligt vlak bij de verbindingsweg tussen de twee Brabantse steden. Je kunt even snel een boodschap halen bij een van de supermarkten die zich op loopafstand van het pand bevinden. Ook heb je een keurslager en een bakkerij om de hoek.

Je bent met de auto binnen een kwartier in Oisterwijk en ook met het openbaar vervoer kun je alle kanten op. Je kan een bus pakken richting Tilburg. Of (nog sneller) pak de bus naar Oisterwijk en stap daar op de trein naar het centrum van Tilburg of Den Bosch.

Kosten van de Udenhoutse werkruimte

Voor de ruimte betaal je per maand een bedrag van € 275,-.

Er is een kanttekening: De ruimte wordt niet verwarmd door een centrale verwarming, maar met elektrische kacheltjes. Hou hier dus rekening mee! Voordeel is dat de ruimte verder all-in is. Dus geen extra servicekosten of elektriciteitsrekening.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze werkruimte.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.