Werkruimte Uitgeest

Helaas!
Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar... deze werkruimte wel! Misschien vind je deze ook interessant?
Alle werkruimtes

Samenvatting

In Uitgeest komt een stuk grond met een oppervlakte van ongeveer 2500m² beschikbaar op basis van antikraak. Op dit kavel… Meer informatie ↓
€ 160,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
2021
m2
2500
kamer
1

Meer informatie

In Uitgeest komt een stuk grond met een oppervlakte van ongeveer 2500m² beschikbaar op basis van antikraak. Op dit kavel heeft een gebouw gestaan wat is afgebroken. Heb jij een idee wat je met dit leegstaande stukje grond zou kunnen doen? Upload bij je documenten een kleine presentatie met een duidelijke uitleg van je idee en wie weet kan dit binnenkort gerealiseerd worden!

Het stuk grond is afgezet met een hekwerk en de toegang kan afgesloten worden. Er is geen aansluiting mogelijk tot water en elektriciteit. Het betreft dus een stuk grond zonder enige voorzieningen. Een groot gedeelte van het oppervlakte is bestraat.

Heb jij een goed voorstel? Laat het ons weten via een reactie met je Mijn Interveste account. 

PS. De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare object.


Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze werkruimte.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.