Werkruimte Zoetermeer

Helaas!
Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar... deze werkruimte wel! Misschien vind je deze ook interessant?
Alle werkruimtes

Samenvatting

Ben jij de nieuwe ondernemer van dit pand? In deze werkruimte krijg je een zee aan ruimte! met onder andere:… Meer informatie ↓
€ 450,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1980
m2
75
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   2e toilet

Meer informatie

Ben jij de nieuwe ondernemer van dit pand?

In deze werkruimte krijg je een zee aan ruimte! met onder andere: 2 toiletten, een bijkeuken, wasruimte met wasmachine aansluiting en 2 grote ruimtes om in te werken. Ben jij op zoek naar een ruime werklocatie voor een aantrekkelijke prijs? Schrijf je dan nu in met een ondernemers account en geef ons een goede indruk van je bedrijf! Wie weet kunnen wij jou dan vrolijk maken met een geweldige ruimte in Zoetermeer.

Bereikbaarheid werkruimte.

Het pand heeft een geweldige ligging tussen de A12 en de N209. Aan de achterzijde van het pand zijn gratis parkeerplekken te vinden. Tevens is het zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bushaltes vind je op loopafstand, zo ook de halte van de Randstadrail. Daarmee kun je rechtstreeks naar het centraal station van Den Haag of Rotterdam.

Voor de fietsende ondernemer nog een extra geruststelling: er is een gezamenlijke fietsenstalling aanwezig. Op enkele minuten fietsen bevindt zich het centrum van Zoetermeer, wat het een erg gunstige locatie maakt.

Maandelijkse kosten

Voor deze werkruimte betaal je slechts € 450,- per maand inclusief gas, water en elektra, exclusief afvalcontainer.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze werkruimte.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.