Werkruimte Zwolle

Helaas!
Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar... deze werkruimte wel! Misschien vind je deze ook interessant?
Alle werkruimtes

Samenvatting

Per direct: Meerdere werkruimtes beschikbaar in Zwolle Wil je de mogelijkheid hebben om je fotostudio, yogaruimte, instructielokaal (of wat voor… Meer informatie ↓
€ 200,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1980
m2
20
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Per direct: Meerdere werkruimtes beschikbaar in Zwolle

Wil je de mogelijkheid hebben om je fotostudio, yogaruimte, instructielokaal (of wat voor werkruimte dan ook) in een klaslokaal te huisvesten en daarmee maandelijks veel geld uit te sparen? Dat kan nu in Zwolle! We kunnen nu meerdere werkruimtes aanbieden in dit leegstaande schoolgebouw in Zwolle. En het mooie is: je betaalt geen gas, elektra of waterrekening. De kosten per maand zijn dus ALL-IN!

Werkruimtes in Zwolle

Het grootste voordeel dat Gapph en Interveste zijn samengegaan, is dat we nu ook gezamenlijk aanbod hebben (en dat zal binnenkort alleen maar meer worden). Vandaar dat we deze werkruimtes nu met jullie mogen delen. Voor elke ondernemer in de regio Zwolle zal dit als muziek in de oren klinken. De ruimtes variëren van vrij klein tot bijzonder groot. Uiteraard betaal je voor de kleinste ruimte ook een stuk minder, dus laat ons van te voren weten of je interesse hebt in een kleine ruimte (10m2) of juiste een grote (40m2).

Ondernemers gezocht!

Let op: we zijn specifiekop zoek naar ondernemers die hier tijdelijk hun werkzaamheden willen uitvoeren. Het pand is dus niet geschikt voor bewoning. Het heeft dus enkel zin om te reageren als je hier komt ondernemen. Dat hoeft niet per sé een groot zakelijk bedrijf te zijn, maar je mag hier ook je kantoortje vestigen. Of misschien wil je wel een fotocursus geven of zwangerschapsgymnastiek. Nou ja... jij weet waarschijnlijk een stuk beter te omschrijven welke werkzaamheden je gaat verrichten. Omschrijf dat dan ook zo duidelijk mogelijk als je reageert op deze werkruimte.

Parkeren, vervoer, in de buurt van deze school

Je kunt je auto gratis parkeren op deze locatie. Maar kom je liever met het openbaar vervoer? Geen probleem. De bushalte ligt op een paar honderd meter afstand. In tien minuten ben je in het centrum van Zwolle.

Gapph VastgoedbeheerWelkom in Zwolle


Ook zijn er vele winkels in de buurt zoals een supermarkt om bijvoorbeeld je lunch te halen.

De oprit naar de A28 ligt op 5 minuten rijden waarmee je richting Meppel (20 minuten) of Apeldoorn (30 minuten) kunt rijden.

De kosten per maand

De werkruimtes zijn beschikbaar vanaf 200 euro per maand all-in, dus inclusief gas, water, elektra. Je zult wel zelf voor internet moeten zorgen, maar een beetje ondernemer weet dat ook wel op te lossen!

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze werkruimte.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.