Woning in Rotterdam

Je bent een student of starter op de woningmarkt en zoekt een woning in Rotterdam. Hoge huurprijzen, structureel overbieden en keer op keer afwijzingen incasseren zijn aan de orde van de dag. Het is lastig om een hypotheek te krijgen, huurprijzen schieten door het dak en je geduld wordt op de proef gesteld. Maar voor eeuwig bij je ouders blijven wonen is ook geen optie. Gelukkig zijn er voordelige alternatieven om tijdelijk in Rotterdam te wonen.

Een voordelige woning in Rotterdam

Via Gapph kun je namelijk een voordelige woning vinden in Rotterdam of de rest van het land. Afhankelijk van het aanbod en de woningbouwprojecten die gepland zijn. Wij slaan namelijk de brug tussen woningzoekenden en pandeigenaren. Pandeigenaren willen namelijk koste wat het kost voorkomen dat panden leeg komen te staan – met risico’s zoals vandalisme, krakers en verpaupering op de loer. Zij vertrouwen hun panden tijdelijk aan ons toe en wij zorgen dat de panden bewoond blijven.

Voordelig wonen in Rotterdam op basis van de Leegstandwet

Het gaat hier vaak om panden die gesloopt worden of waar een andere bestemming voor komt. De oude bewoners zijn vertrokken naar een nieuwe woning, maar de nieuwe fase laat nog even op zich wachten. De panden moeten bewoond blijven en daarom zorgen wij voor tijdelijke bewoners in de panden. Dit doen we op basis van de Leegstandwet: hierbij heb je als bewoner geen huurbescherming, maar betaal je een lage maandelijkse vergoeding om tijdelijk te wonen, doorgaans maximaal twee jaar. Met de Leegstandwet kun je voordelig wonen in Rotterdam.

Je hebt een contract voor minimaal zes maanden en de opzegtermijn is geen 28 dagen zoals bij antikraak het geval is, maar ten minste drie maanden. Zo kun je genieten van de voordelen zoals lage maandlasten en tegelijkertijd van je huis ook echt een thuis maken.

We hebben door het hele land voordelige woningen beschikbaar op basis van antikraak en de Leegstandwet. Van Rotterdam tot aan Roermond. Via ons aanbod vind je de huidige beschikbare woningen. En staat jouw voorkeur qua woonplaats er niet tussen? Houd dan zeker onze Facebookpagina in de gaten, want we publiceren maandelijks ons nieuwe aanbod.

Vind een voordelige woning in Rotterdam

Staan er op dit moment geen woningen in Rotterdam in ons aanbod? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten, daar publiceren we maandelijks ons nieuwe aanbod aan woningen.

Bekijk het aanbod van woningen

Leegstand in je panden in Rotterdam tegengaan?

Wil jij als vastgoedeigenaar ervoor zorgen dat jouw panden continu bewoond zijn? Bij Gapph zorgen we dat je panden bewoond zijn en blijven en schakelen we tussen jou en de bewoners. Daarnaast kunnen we je ondersteunen met onze andere diensten om alles uit je pand te halen:

Benieuwd wat we voor jouw panden in petto hebben? Van Rotterdam tot Roermond, wij helpen je graag. Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Woningaanbod

Goedkoop en tijdelijk wonen én de voordelen van een sociaal burencontact ervaren? Als bewoner van Gapph krijg je het allemaal. Bekijk ons woningaanbod of neem direct contact op.

Aanbod werkruimte

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht