Antikraak Aarle-Rixtel

woning antikraak

Broekelingstraat

Samenvatting

Huismeester gezocht en wonen in Aarle-Rixtel! Ben jij handig, verantwoordelijk én zoek jij een goedkope woonruimte? Dan heeft Interveste dé… Meer informatie ↓
€ 295,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1980
m2
20
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   2e toilet

Meer informatie

Huismeester gezocht en wonen in Aarle-Rixtel!

Ben jij handig, verantwoordelijk én zoek jij een goedkope woonruimte? Dan heeft Interveste dé perfecte woning voor jou.

Deze woonruimte is exclusief voor mensen die geïnteresseerd zijn om de taak van een huismeester op zich te nemen. Je gaat dan dus wonen op deze locatie.

Wat is een huismeester?

Daar is niet een standaard antwoord op te geven. We bepalen per project wat de taken zijn. Maar je kunt denken aan klusjes van facilitaire of sociale aard, zoals het toezicht houden op locatie of het uitvoeren van kleine herstelwerkzaamheden.

Spreek je een Engels, Russisch of zelfs Oekraïens? Dan heb je een streepje voor!

Wil jij huismeester worden?

Dit kun je aangeven tijdens het plaatsen van de reactie, door simpelweg het vinkje aan te klikken in Mijn Interveste! Let op: De gemeente kan een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) opvragen.

Dit is waar jij komt te wonen

Aan de hand van de foto's kun je uiteraard al zien dat het om een voormalig schoolgebouw gaat. De kamer zelf is lekker ruim, je kunt het helemaal eigen maken. Daarnaast zijn er algemene ruimtes zoals: een huiskamer, keuken, badkamer en wc's die je deelt met je huisgenoten.

Rondom de woning is er genoeg ruimte om de tuin in te richten. Zet er een leuke tuinset in, dan kun je hier in de zomer lekker vertoeven.

Het openbaar vervoer rondom de woning

De woning heeft verschillende bushaltes én parkeergelegenheid in de buurt. Een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijk bereikbare locatie.

De dichtbijgelegen bushaltes bieden de mogelijkheid om makkelijk van en naar andere steden te reizen. De parkeergelegenheid zorgt voor flexibiliteit om met de auto te kunnen gaan.

Wat valt er te beleven in Aarle-Rixtel?

Er is van alles te doen in Aarle-Rixtel! Je kunt een bezoek brengen aan het Kasteel Croy, en leren over geschiedenis van het dorp en het kasteel. Ook kun je musea bezoeken, mocht je geïnteresseerd zijn in kunst.

Daarnaast zijn er verschillende natuurgebieden rondom Aarle-Rixtel, waar je een lekkere wandeling kan maken.

Aarle-Rixtel is ook voorzien van leuke winkels zoals: een bakkerij, winkelcentrum, drogisterij, slagerij, supermarkten en een bloemist.

Dit is wat je betaalt om hier te wonen

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 295,- per maand en dat is inclusief gas, water en elektra. All-in dus!

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod