Woning antikraak Aarle-Rixtel

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Aarle-Rixtel wel!
Meer info

Samenvatting

In het rustige dorp Aarle-Rixtel zijn wij voor deze antikraakwoning op zoek naar twee bewoners.  De woning heeft een woonkamer, keuken,… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1960
m2
75
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

In het rustige dorp Aarle-Rixtel zijn wij voor deze antikraakwoning op zoek naar twee bewoners. 
De woning heeft een woonkamer, keuken, badkamer, twee slaapkamers, een zolder, een voortuin en een ruime achtertuin. Een supermarkt en bushalte liggen op loopafstand van deze woning. Parkeergelegenheid vind je in de straat.

Over Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel is een mooi en rustig dorp in Noord-Brabant, ten noorden van de gemeente Helmond. Het dorp dat in de Peelrand ligt telt bijna 6000 inwoners.
Aarle-Rixtel staat van oudsher bekend om haar textielindustrie en klokkengieterij. Nu vind je enkel in de buurt nog een laatste klokkengieterij, namelijk in het nabij gelegen Asten.

Gapph VastgoedbeheerAarle-Rixtel

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Daarnaast betaal je maandelijks een niet verrekenbaar bedrag van € 1,91 aan servicekosten.

Voor deze antikraak woning zijn wij specifiek op zoek naar stelletjes / 2 personen die de woonruimte samen gaan betrekken.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod