Woning antikraak Aarle-Rixtel

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Aarle-Rixtel wel!
Meer info

Samenvatting

Interveste heeft een antikraakwoning beschikbaar in het leuke dorp Aarle-Rixtel, we zijn specifiek op zoek naar twee bewoners voor het… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1960
m2
82
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Interveste heeft een antikraakwoning beschikbaar in het leuke dorp Aarle-Rixtel, we zijn specifiek op zoek naar twee bewoners voor het pand. De woning heeft alles wat je van ons kan verwachten: Een woonkamer, keuken, badkamer, twee slaapkamers, een zolder, voortuin en ruime achtertuin. Een mooie kans als opstap voor starters die momenteel woningzoekend zijn, of leuke stelletjes die wat moois willen opbouwen.

De bereikbaarheid is perfect omdat er een bushalte beschikbaar is en een supermarkt vlakbij de woning is gevestigd. Je kan zelfs je auto parkeren in de daarvoor bestemde parkeervakken in de straat. Aanmelden voor deze woning is simpel, schrijf je in op www.interveste.nl/inschrijven en reageer op deze woning. Het kan daarna zomaar gebeuren dat wij jou mogen feliciteren met de woning en jou de sleutel mogen overdragen.

Gapph VastgoedbeheerAarle-Rixtel

Over Aarle-Rixtel

Wist je dat Aarle-Rixtel bekend staat als de plek waar de textielindustrie en de klokkengieterij zich manifesteerden. Tegenwoordig is deze ambacht niet meer heel actueel en kan je nog wel een laatste klokkengieterij vinden in het nabij gelegen Asten. Het dorp ligt in Noord-Brabant, ten noorden van de gemeente Helmond. Ook staat het prachtige kasteel Croy in Aarle-Rixtel.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Daarnaast zijn er servicekosten van € 1,91 per maand van toepassing.

P.S. Om samen in aanmerking te komen voor de woning moeten beide personen een eigen account aanmaken en de gevraagde documenten aanleveren.

Let op: de getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod